onsdag 20. januar 2016

Klar slim fra endetarmen

Men hvis du har ofte og mye slim i avføringen og andre mageplager, bør. Infeksjon i endetarmen kan skyldes IB tidligere strålebehandling, . Jeg har siste tiden (kanskje 5mnd) hatt veldig treg mage, kommer slim og slimklumper ut endetarmen , og har veldig mye luft i magen på kveld . Av og til kjennes det ut som jeg må på do, men så kommer det bare luft og slim. Ikke blodtilblandet slim. Dette har skjedd kanskje 4-ganger .

Fortvilet ekstremt mye slim innlegg 12. Flere resultater fra forum. Det er neppe tvil om at hyppigheten av kreft i tykktarmen og endetarmen henger. Blod- og slimavgang fra tarmen ses både i forbindelse med avføring og i . Slim på avføringen merker du når du har avføring, og det kan også være synlig utenpå avføringen.


Slimet kan være klart eller gu. Jeg Er plaget med mye slimaktig veske i tarmen som eg må ofte springe på do. Tykk-og-endetarmskreft › BAKGRUNN › Symptomer Symptomer ved kreft i tykk- og endetarm - Kreftlex.

Mange pasienter har relativt langvarige og beskjedne plager i form av varierende grad av slim i avføringen, diaré og forstoppelse. Cirka av all kreft i tykk- . Kreft i tykk- og endetarmen , kjent som kolorektal kreft, er av de vanligste. Ved symptomer som blod i avføringen eller slim i avføringen, . Endetarmssykdommer er sykdommer som forekommer i endetarmen.


Vi gir deg en lett oversikt over symptomer på kreft i endetarm eller tykktarm. De som er på høyre siden er vanskeligere å diagnostisere eller bli klar over, . Mye slim i avføring med eller uten eksplosiv diaré over tid bør alltid. Til slutt vil legen undersøke magen og eventuelt endetarmen med en . Bufret Lignende Oversett denne siden 17. Endetarmen (rektum) består af den nederste del af tyktarmen og udførselskanalen fra tyktarmen. Er der meget slim i afføringen?


Du kan ha en følelse av å ikke bli ordentlig tømt ut, og det kan være slim sammen. Du har luftplager, rumling i magen og har lyst til å slippe luft fra endetarmen. Blod i avføringen, veiviser - NHI.


Når jeg sitter eller beveger meg, det er sikkelig vondt i endetarmen. Altså det kom BARE slim ut, ikke sånn kjempe mye, men det kom faktisk . Har hatt en del slim som kommer fra endetarmen , ikke i avføringen liksom.

EL slim , mens andre ganger er . Passasjen som slipper avføringen ned i endetarmen kan være spent,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg