tirsdag 26. januar 2016

Gratis mat og helse bok

Oppskrifter og annet faglig innhold er valgt ut med tanke på at boka i tillegg skal være aktuell for alle andre som ønsker å lage god og sunn mat. Her er lenker til boken og informasjon til lærere. Kokeboken dekker en del av kompetansemålene i faget mat og helse , men på langt nær alle. Kokebok for alle er gratis tilgjengelig for alle som digital kokebok.


Denne siden er spesielt utviklet for lærere i faget mat og helse i grunnskolen, gratis til skolene, men det belastes 2- i frakt og ekspedisjonsgebyr per bok.

Mat og helse 5-og 8-tilrettelagt . MatPrat lanserer nytt læreverk i faget mat- og helse. Logg inn med Feide for å prøve denne boka gratis i dager. Lærebøker i faget mat og helse til barnetrinnet og ungdomstrinnet i grunnskolen.


Bøkene tilbys gratis til skolene, men belastes 2- i frakt og ekspedisjonsgebyr per bok. I disse dager sendes det nye. Vi har utviklet dette .

Denne boka gir deg en oversikt over ville vekster du kan putte i spannet neste. Derfor er flere av oppskriftene i boka filmet som videleksjoner. Vær oppmerksom på at Utdanningsdirektoratet er tydelige på at skolegangen skal være gratis. Da hun videreutdannet seg i mat og helse -faget så hun nærmere på. I motsetning til andre læreverk er boka gratis , slik at skolene kun betaler . Bilder av det du trenger for å lage maten.


Ikoner for det utstyret. Forfatterne er opptatt av at kunnskap om god mat og helse skal være tilgjengelig for alle. En gratis kokebok har fått barn til å lage næringsrik mat på egenhånd.


Lage trygg mat Kunne og gjennomføre . Vg Vg Vg Voksen. Bestill nedenfor, eller prøv gratis i dager. Opptur med sunn mat. Gratis mat fra havet.


Informasjon om mat og helse fra offentlige myndigheter.

Samlet oversikt over innhold av energi og næringsstoffer i de vanligste matvarene vi . Pris kr 3( spar kr 48). Se flere bøker fra Bjørg Korsnes. Gir ut bok med tips om gratis mat. Det er innan same sjanger som hennar tidlegare bøker, innan matoppskrifter og fokus på helse.


Den gis også ut gratis til alle som henvender seg til kontoret. Oppskriftene i boka er enkle, og maten er sunn og næringsrik, sier direktør Åse .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg