fredag 22. januar 2016

Petit cherie classic duovogn

Petit cherie classic duovogn

Fløtegratinerte poteter med ost og hvitløk. Smak til med salt, pepper og eventuelt hvitløk. Sausen skal være litt tykk. Skjær løk i strimler, og surr løkstrimlene blanke i stekepannen. Kutt poteter i tynne . Prøvd litt diverse oppskrifter men veldig skuffet av de . Skal lage fløtegratinerte poteter sammen med lammestek.


Petit cherie classic duovogn

Legger potet skivene lagvis med løk og hvitløk og salt og pepper. Nydelig til roastbiff, spekemat og stekt laks ! Vi bruker 8-mandelpoteter, løk og fedd hvitløk. Skrell poteter og løk og skjær dem i skiver.


Jeg finhakker løk og hvitløk. Ha på salt og pepper og . Legg potetene og løken i smurt, ildfast form. Ha i søtpoteten over i en stor panne sammen med løk og hvitløk. La det først stekes i litt . Rens og finhakk løk og hvitløk.


De deilige myke potetene som bader i fløte, hvitløk og ost er alltid populært for både store og små. La løken steke på middels varme til den blir myk og gylden. SKIVER: Melne poteter og løk skjæres i tynne skiver. Jeg elsker fløtegratinerte poteter , og blir lett provosert hver gang jeg leser at det er.


I denne filmen viser Bent Stiansen deg hvordan du lager fløtegratinerte poteter. Oppskriften finner du. Fløte Maizenna Løk Salt Ost Pepper Hvitløk om ønskelig.


Petit cherie classic duovogn

Del potetene i tynne . Personlig synes jeg hvitløksmaken er det som gjør potetene virkelig gode. Derfor innholder oppskriften hele fedd. Nesten som fløtegratinerte poteter over pølsene. Du kan også bruke løk om du ikke liker . Dette er en helt tradisjonell lammestek med hvitløk og rosmarin.


Legg kapers, salvieblader og ansjosbiter innimellom potetene. Alfredo-poteter ligner litt på fløtegratinerte poteter , bortsett fra at de har flere. Begynn med å smelte smøret i en panne og steke løk og hvitløk.


Fremgangsmåte: Start med å sett ovnen på ca 2grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg