torsdag 21. januar 2016

Brakar app ny

Brakar app ny

Den har fått nytt design og en rekke nye funksjoner, og for deg som kjøper periodebillett er det viktig å laste ned den . Andre nyheter fra Brakar. Kjøp billett – helt enkelt. Med Brakars mobil- app kjøper du billetten før du går om bord.


Brakar app ny

Billetten gjelder på buss i Buskerud og våre linjer mellom Buskerud og . Den nye appen har flere funksjoner enn dagens app. Mandag formiddag melder selskapet på Twitter at de har . Ny pris til deg som bruker Brakars busser. Brakar en ny app for kjøp av bussbillett. Til ny mobil eller app.


For å kjøpe billetter til bussen, må du skaffe deg den nye applikasjonen til Brakar. Nå kan du kjøpe bussbillett i Oslo med Brakars nye app. Dette overføres automatisk via app , så det er ikke nødvendig å avtale . Her finner du informasjon om Vy-appen, som hvordan du aktiverer pushvarsling og hva du gjør hvis en billett ikke vises i appen.


Brakar app ny

Overføre periode til ny telefon. Du kan også lese om . Det er enkelt å overføre billetten din dersom du bytter telefon. Du får spørsmål om du ønsker dette når du har installert og åpner . Last ned ny app her, så vil det fungere: brakar. Målet med Dell EMC Forum er å gi deltakerne økt kunnskap rundt ny teknologi og nyttige verktøy.


Men Nicoline og Victoria fikk seg en ny trøkk da de satte seg på et. Det ligger midt i et barnevennlig . Enda enklere billettkjøp med ny billett- app ! Låter som bråker , an album by Kommunalt svømmeanlegg on Spotify. I dag lanserer Østfold kollektivtrafikk ny og forbedret ØstfoldBillett- app , . Fortnite är gratis att ladda ned och spela, men drar in stora pengar . Skyss reiseplanlegger. This app provides up- to-date information about arrival and departure times of.


Brakar app ny

De kjører nøyaktig som før, men med nye priser og billetter. For å gjøre det enklere å reise i Viken, har vi lagt Brakars enkeltbilletter for salg i Enturs app. Hei nye Viken fylkeskommune, vi får brette opp ermene å gjøre det beste. En ny generasjon selvkjørende buss har nå ankommet Kongsberg, og den.


Men nu finns en ny metod för medling och stö för att förhindra segdragna. App , app , app , säger Ann Edner lugnt, och hunden lyder och jag får tillbaka mina .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg