mandag 25. januar 2016

Slutte med nattamming

Slutte med nattamming

Retningslinjene i Storbritannia sier blant annet at barn ikke under noen omstendigheter skal sove i samme seng som foreldre. Over halvparten av krybbedødsfall skjer når babyen ikke sover i egen seng, i følge britisk studie. Unngå for varmt sovemiljø. Hvis foreldrene er påvirket av alkohol , rus eller andre sløvende.


Slutte med nattamming

Ny forskning viser nå at barn som deler rom med foreldrene utover de første fire månedene kan få føre til mindre og dårligere søvn for babyen. Forskerne bak den amerikanske studien mener likevel det mest forsvarlige er å la barnet sove på samme rom som. Slik påvirker alkohol treningen din . Rødvinseddik er helt ok, det finnes ikke alkohol i det. Det er ikke farlig å dele seng eller å være i samme rom so.


Livet med en nyfødt baby er en unntakstilstan men jordmor Karin Johansson. Barnet bør sove på samme rom som foreldrene, sier Johansson. Barnet skal helst sove i egen seng, gjerne på samme rom som foreldrene det første. Ikke røyk eller drikk alkohol under svangerskapet eller mens du ammer. Det er slitsomt å få den nyfødte babyen til å sove gjennom hele.


Slutte med nattamming

En baby vil våkne flere ganger om natten, og om han sover på samme rom som moren,. Dette gjelder ikke ved inntak av alkohol eller narkotika, siden man vil . Sover du vanligvis i samme seng som babyen din? Det burde ikke være noe rom for babyen å falle ned i eller sette seg fast i. På den samme måten er det å drikke alkohol , ta narkotika eller sovepiller heller ikke en god idé . Ja, det anbefales å samsove (evt ha barnet på samme rom ) frem til tidligst 6. Så hver gang du leser at bruk av babynest eller samsoving kan. Jeg tror ihvertfall det er viktig å ha babyen inne på samme rom de første månedene. Dersom mor og far ikke røyker samt ikke har inntatt alkohol eller andre . Har man derimot flere barn, og fått en baby , kan samsoving med en urolig.


La den nyfødte sove i samme rom som dere voksne, minimum i et . Det å samsove med babyen i foreldresengen er både koselig og trygt. Visste du at selv små mengder alkohol i svangerskapet øker risikoen for spontanabort? Samsoving betyr å sove sammen med noen på samme rom. Men det er jo også anbefalt at babyen skal sove på samme rom som foreldrene de første.


Slutte med nattamming

Krybbedød inntrer uten forvarsel. Det kan skje når barnet sover i sengen sin, i en barnevogn eller i foreldrenes armer. Men at det er tryggest at babyen sover i egen seng, er alle enige om, sier.


Hun blir jo klar for å ligge på eget rom på et eller annet tidspunkt Foto: Privat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg