mandag 16. november 2015

Rullekake med krem og banan

Sjokoladerullekake med banankrem oppskrift med kalorier, allergener og pris. Rullekake som er rask å lage. Følg oppskriften nøye mht mål. Vi brukte langpanne . Dronningens juvel er en fantastisk god festrullekake med smak av hasselnøtter, sjokolade, banan og krem.


En nytelse for øye og gane! I denne oppskriften er herligheten fylt med banan , hasselnøtter og sjokolade – og selvfølgelig en deilig krem. Luksusrull med hasselnøtter, sjokolade og banan - Denne rullekaken er veldig populær. Bre kremen over kaken og spar noe til å dekke rullekaken med til slutt. En rullekake med banan og sjokolade som er rask og enkel å lage!


Fordel kremen på kakebunnen og strø over sjokolade. Skrell og skjær bananer i skiver. Most banan gjør kaken saftig, og karamellsausen i smørkremen gjør rullen helt uimotståelig. Server med is og krem , så har du en helt ny . Har du bananer som har ligget en stund er det supert å bruke i bakst. Vi har brukt bananer i rullekake med smak av sjokolade.


Rullekake med krem og banan

Til fyll og pynt er det en utrolig . Når kaka har blitt kal deler man opp banan i skiver og dekker hele kaka. Ha på litt pisket krem oppå bananen. Rull sammen og legg på fat.


TIL Langpanne 30×cm. Pisk fløte og sukker til krem. Legg på bananskiver og dryss grovhakket . Jeg tror det var mamma som lagde denne. Med krem , banan og revet sjokolade.


Rullekake med krem og banan

Kaka er som en rullekake , og går derfor kjapt å lage. Her har du oppskriften på en herlig, luksuriøs rullekake som er fylt med sjokolade , hasselnøtter og banan. Kjempe enkel budapestrull med krem og bær.


Pynt til slutt med resten av kremen og strø revet sjokolade over. Oppskrift: eggehviter dl sukker 2. En enkel og deilig rullekake med bringebær. Pisket krem i fyllet gjør kaken ekstra saftig og god.


Rullekake med krem og banan

Perfekt vår- og sommerkos. Se hele oppskriften her! Kommer det gjester om en halv time rekker du å lage denne først!


Den skal bugne av krem , bær og spiselige blomster når det bakes til selskap. Den er enkel å lage, og hjemme hos oss er det seksåringen som får lage bunnen. En kjempegod rullekake med bringebærsyltetøy i svingene og en….


Fyll den gjerne med litt stivpisket kremfløte, vaniljekrem eller lignende . Bruk andre bær eller frukt som f. Vaniljekrem eller andre syltetøy kan også brukes som fyll. Supergod rullekake med salt karamellsaus og banan. Ringle karamellsaus over kakebunnen og fordel den piskede kremen over. Jeg sparte litt karamellsaus .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg