torsdag 5. november 2015

Ansiktsgjenkjenning iphone

Ved konfigurering av ansiktsgjenkjenning er det ikke nødvendig med fullstendige hodebevegelser. Bilder-appen gjenkjenner ansiktene til personer på bildene dine og grupperer dem sammen. Du kan gi ansiktene navn, merke favoritter og . Men etter første dags bruk føles nyvinningen som et klart tilbakeskritt. Først, akkurat som med Touch ID vil velge et passord (passord) som skal brukes i situasjoner der ansiktsgjenkjenning , er Face ID ikke er . Ansiktsgjenkjenning i Galaxy Skan bli mye bedre . Er dette sikrere enn det konkurrentene tilbyr?


Ansiktsgjenkjenning iphone

Nye rykter rundt høstens lansering. Lås opp telefonen din med ansiktsgjenkjenning og del. TrueDepth-kamera med Portrettmodus for selfier og ny Portrettlyssetting. SpesifikasjonerHovedkamera Megapiksler: Autofokus: PDAF Innebygget blits: Ja Optisk bildestabilisering: Ja Antall kameraer: Stykk Frontkamera . Den skal blant annet sørge for raskere ansiktsgjenkjenning. Dette er den sikreste formen for ansiktsgjenkjenning i en smarttelefon noen gang.


Det finner du litt senere i bestillingen. Lagringsplass: GB. Selvfølgelig inneholder den også en passordgenerator og ansiktsgjenkjenning. Denne ansiktsgjenkjenningen er kraftig forbedret i forhold til forrige modell. Denne teknologien har helt erstattet den tidligere fingeravtrykkslesningen.


Ansiktsgjenkjenning iphone

Netatmo smart innendørskamera med ansiktsgjenkjenning varsler deg når det er. Face ID er ansiktsgjenkjenning , men ikke bare ved hjelp av kameraet, Face . Deaktivering av funksjonen vil bringe tilbake den. Face ID erstatter Touch I og er enkelt og greit ansiktsgjenkjenning.


Jeg venter barn cirka samtidig som iOS slippes til høsten, så det blir. Fantastisk skjerm fra kant til kant, ansiktsgjenkjenning – og null savn av hjemknappen. Se flere detaljer i vår liveblogg fra lanseringen under.


Ansiktsgjenkjenning iphone

Samsung Galaxy Skan få mye bedre ansiktsgjenkjenning. Beautifully versatile 2-in-design with InfinityEdge display and great performance all in a . Apples Face-ID teknologi, som lar deg logge deg på via ansiktsgjenkjenning. Jeg fikk mail nå om at den kan forhåndsbestilles. Hva tror dere om ansiktsgjenkjenning ? Lanserer et helt rått system for ansiktsgjenkjenning.


Telefon vil ha ansiktsgjenkjenning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg