mandag 30. november 2015

Bbhugme trekk til gravidpute

Bbhugme trekk til gravidpute

Det norske firmaet bbhugme utvikler smarte og funksjonelle ammeputer og gravidputer for å avlaste dere mødre. Bak selskapet står tre norske kvinnelige . Et kjempefint trekk til gravidputen din fra bbhugme. Nå kan du kjøpe ekstra trekk til din bbhugme gravid- og ammepute. I tillegg er trekket. Ekstra trekk til din amme- og gravidpute.


Laget i naturli bomull. Putetrekket er laget av myk bambusviskose Putetrekket kan vaskes i maskin på grader . Baby Pod er et mykt og deilig trekk forvandler din bbhugme graviditetspute til en myk og deilig babypod - en slags stol hvor barnet synker nedi og gir . Les tester og omtaler før du kjøper. Den perfekte gaven til gravide og ammende. Dette er det mest populære produktet i kategorien Ammeputer med en gjennomsnittlig . Praktiske løsninger: For eksempel lommer, hank og vaskbart trekk. Bbhugme Nursing Pillow er en solid nummer to i testen og en annen . Funksjoner: Er trekket avtakbart, er materialet økologisk, er ammeputen lett å. Bbhugme er ment til å kunne brukes fra dag én av svangerskapet og egentlig . Unik pute som kan brukes både under graviditet og ved amming.


Komplett med trekk og . Fin for avlastning både når man er gravid og i ettertid til blant annet . Bbhugme fungerer super som gravidpute i svangerskapet. Trekket er i lavendel farge. Bbhugme yttertrekk - putetrekk til gravidpute og ammepute Stone. Gravidpute og ammepute fra. Men jeg kan jo alltids kjøpe noe billig jersey og sy nytt trekk.


Bbhugme trekk til gravidpute

BBhugme er fantastisk som gravidpute i alle fall. Jeg sover i alle fall . Style din graviditet Pillow med vår nye cover kolleksjon! Sammenlign tilbud på Bbhugme trekk i kategorien Babystell og helse fra en rekke nettbutikker samlet. Vi har resultater for Bbhugme salg til de beste prisene.


Pent brukt gravidpute fra bbhugme med trekk i lavendelfarge. Kan også brukes som . Bbhugme hadde mange av de samme kvalitetene som den gamle - lett å forme, ikke-knirkete fyll, trekk som er enkelt å ta av og vaske. Eucalyptus - Coral multifunksjonell.


Bbhugme trekk til gravidpute

Trenger du et ekstra trekk til din bbhugme gravidpute ? Is your back or pelvis . Om du elsker gravidputen fra bbhugme , kommer du garantert også til å elske ammeputen#129392; Samme. En praktisk pakke fra bbhugme ! Dette er en ren ammepute, i motsetning til gravidputen som er en multifunksjonell pute, og som er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg