onsdag 25. november 2015

Mam flaske

Hei:) Datteren min er nå litt over måneder og hun tar altså ikke smokk. Har en sønn på mnd som nekter å ta smokken. Jeg kan ikke la han få brystet mer enn hver time pga at han gulper så mye og for at jeg har . Beroligende myk silikonsmokk i søtt bjørnedesign i kun én del, for barn fra til måneder.


Dette er en silikonsmokk i én del med en søt bjørnedesign. Bjällra of Swedens populære smokker i metallic serien er anatomisk oppbygd med en sugedel i silikon.

En perfekt gave å gi bort ved dåp, babyshower eller . Anatomisk smokk 0- mnd fra Hevea. Smokkene fra Hevea er laget av 1 naturgummi, de inneholder ikke PVC,BPA,phtalathes eller kunstig farge. Hele smokken er i kun en del, som gjør den sikker og hygienisk. Det fleksible skjoldet er komfortabelt for babyens ansikt og passer til babyer fra tre månede. Enten barnet ditt kaller sin beste venn for smokk , tutt eller sutt - her får du gode råd for avskjeden!


Bjørn Øgaard ved UiO. Les hele artikkelen her. Etter tre måneder begynte hun å sutte på tommelen.

Hevea ortodontisk smokk 0- mnd Moss Green. Både råd og advarsler om bruk av smokk for babyer blir ofte kastet etter kommende mødre. Min ville rett og slett ikke ha smokken ! LOVI Day smokker med valgfritt navn eller tekst. Byhappyme tilbyr smokker av høy kvalitet til en bra pris.


CANPOL smokker med valgfritt navn eller tekst. Hos Be:Eco får du kjøpt miljøvennlige og giftfrie Hevea anatomiske smokker laget av ren naturgummi. Passer til baby 0- måneder. Hevea smokk i 1 naturgummi for babyer fra til måneder.


Babysmokk med rundt anatomisk smokkehode og et ergonomisk sommerfugl-design. Størrelse (0- mnd.). Den er laget av silkemyk silikon, og støtter riktig utvikling av kje.


Kjøp MAM Smokk Original Silk Teat Fra mnd , stk og alt annet av dagligvarer billig på nett! Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Smokk fra Hevea laget i naturgummi, med rund tupp. Heveas smokker er laget i 1 naturgummi, og er giftfrie.


Night Silk Teat Neutral. Smokk , lyser i mørket, 0-mnd , nøytral, mønsteret kan avvike fra bildet, stk.

Avent Soothie 0- mnd Smokker. Sammenlign pris på smokker og babyflasker. Duck naturgummismokk ( -mnd ). Bilde av AVENT SOOTHIE GUTT 0- MND STK. Hevea sine smokker er myke og har ingen harde deler som presser mot barnets kinn eller munn.


De kommer fra gummitreet Hevea Brasiliensis som er . Medela flaskesmokk 0- mnd 2pk. Pakke med to silikonsmokker med hull str S, passer for babyer fra 0- måneder. Babyer har et stort sugebehov, og får de ikke en smokk å sutte på kan det. Kristian er måneder , og fikk smokk av bestemor når han kom hjem fra . Brukte den for å sovne og litt ellers, så da var det jo en drøm å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg