mandag 30. november 2015

Hvit pizza med spekeskinke og mozzarella

Bloggerne lager pizza på denne pussige måten hele tiden, nå var det på tide at vi prøvde det selv. Tekst Green Kitchen Stories. Les artikkelen: Blomkålen kan serveres på en rekke nye og uventede måter. Oppskrift på sunn pizza med bunn.


Hjemmelaget sunn pizza Denne må dere bare lage! Lages på superkort ti ingen heving, ingen kjøkkenmaskin!

Sunn pizza med enkel havrebunn - uten heving! Jeg husker at vi på lørdager ofte hadde liknende type pizza hjemme. Glutenfri pizza kan være en traust affære. Jeg har prøvd meg frem med utallige meltyper, men får den sjeldent til å føles som en ordentlig pizza.


Den monstersunne lavkarbo- pizzaen er midt i blinken for alle som helst vil spise pizza. Rør gjæren ut i lunket vann i en bakebolle, og ha i olje, salt og mel. Elt deigen til den slipper bakebollen. Er deigen fortsatt litt klissete kan du tilsett litt mer mel.


Om ikke Norges mest spiste måltid på lørdager, så er pizzaen høyt å listen over det vi liker å kose oss med.

Så hvor sunn er den egentlig? Pizza er en klassiker man aldri går lei av! Vil du teste ut en sunn versjon med søtpotet? Sjekk oppskriften på Nutrilett.


Ja, det er faktisk mulig å lage pizza uten noe form for mel i det hele tatt. Og ja, det er faktisk utrolig godt! Alt du trenger er squash og de . Lager du sunn pizza med en av disse deigene, kan du med god samvittighet spise pizza når du vil!


De aller fleste er enige om at pizza er noe . Rikelig med tomat og frisk basilikum er viktig om du ønsker en sunn. Både pizzadeig og pizzafyll kan enkelt gjøres sunnere ved å velge mer. En pizza med en bunn laget av kun hvitt hvetemel, ferdiglaget . Min favoritt er helt klart pizza med blomkålbunn og denne. Det finnes mange artige varianter av sunne pizzaer og pizzabunner der ute.


Nedenfor finner du oppskrift på to deilige pizzaer du bør prøve enten du skal ned i . Det er enkelt å lage sunn pizza ! Takket være FiberFin inneholder denne lyse, fine pizzabunnen hele fiber - like mye som i grovbrød. Er du så glad i pizza at du godt kunne spist det hver dag? Da bør du prøve å lage sunn pizza med søtpotet- eller blomkålbunn.

Like sunt som det er godt! Heimelaga, sunn pizza med proteinrik havrebunn - LINDASTUHAUG. Heimelaga , sunn pizza med proteinrik havrebunn - LINDASTUHAUG. Superenkel og sunn pizza.


Nå er jeg på vei til samling med de beste jobbjentene Dette har jeg gledet meg til utrolig lenge, og jeg er så klar for å planlegge . Og hva passer vel bedre til lunsj eller middag enn dette ;. Minipizza med trippel ost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg