fredag 13. november 2015

Lammelår i skiver grill

Grillet lammelår i skiver er deilig sommermat. Server med en smakfull middelhavssalat laget med tomat, oliven, mynte og fetaost. Herlige lammeskiver med hjemmelaget tzatziki til.


Krydre lårskivene med salt, pepper og oregano og grill dem raskt på sterk varme. At lammelår smaker lidderlig godt er det vel ingen tvil om.

En lekker grillet skorpe gjør bare det allerede smakfulle lammekjøttet enda bedre. Lær hvordan man griller lam som fårefilet, lammekoteletter og skiver av lammelår ved hjelp av direkte og indirekte varme. Lammelår i skiver med grillet vannmelon, sommersalat og bringebærsalsa. Lammeskiver med mye deilige grønnsaker passer godt en sommerdag!


Skjær auberginer i skiver og grill dem sammen med brødet. Riv brødet i mindre biter . Knallvær i pinsehelga, så da måtte jeg måke fram terrassen (Ja, rester av vinterens takras lå fortsatt der) og trille ut . LAM PÅ GRILLEN : Lammekjøtt smaker mye og er naturlig fett.

Aubergine og squash: Del squash og aubergine i skiver og salt de med . Jeg lar kjøttet ligge og marinere i en til to dager, da trenger den gode marinaden inn i kjøttet og alt jeg trenger å gjøre er å legge kjøttet på grillen eller i panna. Hvis det blir for kaldt ute, så kan du lage dette inne – enten grille i ovnen eller. Høsten er høysesong for norske råvarer. Det er faktisk så mørt at det kan være vanskelig å skjære pene, tynne skiver av det.


Jeg har brukt lammelår av villsau her, men denne . Fyll sprekkene med skiver av hvitløk og små kvister av rosmarin. Her ser du litt bedre hvordan jeg har gjort det. Heilsteikt lammelår på indirekte grillvarme trigger urmennesket i den moderne kvinne og. Fjern skallet på kvitløken og skjær den i skiver. MatPrat - Greske lammeskiver.


Lårskiver og koteletter fungerer som andre biffer. Det går selvfølgelig også an å grille store stykker. Dette tar ikke lang tid på grillen. Ingredienser: 5g Gilde Hverdagslam lammelår i skiver.


Forutsetninger – God håndhygiene – Lammelår av høy kvalitet fra en bonde som var snill.

Marinert lammelår på grill oppskrift med kalorier, allergener og pris. Ikke alle har lyst til å gi seg i kast med et helt lammelår , men å steke lammelår i skiver er en litt mer overkommelig oppgave. Du får kjøpt skivene både frosne og ferske. Med gassgrill , lar du flammene være på på deler av grillflaten.


La kjøttet hvile i 15–minutter før du skjærer det i passe skiver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg