fredag 13. november 2015

Åpningstider apotek

Frogn kommune har sin legevaktordning lokalisert til Follo Legevakt ved Ski sykehus hele. Når du kommer til legevakten , vil vi vurdere hvor mye det haster. Legevakta gir og øyeblikkelig hjelp til turister, personer som ikke har fastlege i Egersund og til. På dagtid på hverdager ringer du fastlegen eller daglegevakt.


Du som ikke har fastlege hos oss eller ikke er tilknyttet fastlegeordning er velkommen til å søke hjelp hos legevakten hos oss.

Dersom din fastlege ikke kan tilby . Når skal du kontakte legevakt eller fastlege ? Hvis henvendelsen din gjelder generelle helseplager, større utredninger eller henvisning til spesialist, skal du ta. Ta kontakt med din fastlege eller legevakten på tlf. Behov for akutt hjelp.


Det er pasientens fastlege eller legevakt som kan vurdere behovet for innleggelse i avdelingen. Målgruppen er personer i behov av øyeblikkelig innleggelse i .

For fastleger er plikten til å delta i legevakt beskrevet i fastlegeforskriften. Tidligere var legevakta bemannet med en allmennpraktiserende lege i hjemmevakt og det var vanlig at legen reiste i sykebesøk hjem til pasienten, eller de . Pasienter med lette influensasymptomer trenger ikke oppsøke legevakt eller fastlege. Det er kun pasienter med sterkt nedsatt allmenntilstand og høy feber, samt . Bestemmelsen oppstiller en plikt, men ikke en rett til å delta i kommunal eller interkommunal legevakt.


Selvstendig næringsdrivende fastlege kan således ikke. Hvis mulig, kontakt din fastlege før du ringer eller oppsøker legevakten. Vi vurderer alle tilstander ved henvendelse til legevakta. Har du opplevd overgrep, vol voldtekt eller annen krise? Sett deg inn i hvem som . Alle kommuner skal ha legevakt hele døgnet for å dekke behovet for.


Akutt skade eller sykdom? Kroniske sykdommer behandles bare når det er akutt forverring eller annet akutt behov. Fastleger Kommunal akutt døgnenhet Vold og overgrep.


Tar i mot pasienter som er henvist fra fastlege eller legevaktslege ved akutte skader som for eksempel brud større kutt og sårskader. Ventetid avhenger av .

I de aller fleste tilfellene er det fastlegen du bør oppsøke først. Legevakta er åpen for personer med akutt sykdom eller skader som trenger . Legevakten skal gi øyeblikkelig hjelp utenom fastlegenes åpningstid til alle. Du må vente på ledig kapasitet eller blir henvist til fastlegen din. Etter kl alle hverdager dekkes legevakta av legene i Aukra og Midsund.


SMS tjenster for å bestille time eller medisin. Privat legevakt i Oslo. Vi har allmennleger, time på dagen, ingen henvisning, fastlege ordning i Oslo, Bærum, Asker, Sandvika og.


Vi tar deg i mot når fastlegen ikke er tilgjengelig! For mer informasjon: Kari Lise J. Ring 11 eller dra direkte på sykehus dersom du blir kritisk syk. Ved nødsituasjon, 113.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg