fredag 13. september 2019

P stav helsestasjon

Sex og samfunn har samlet inn informasjon om alle Oslo kommunes helsestasjoner for ungdom. I listen under eller ved å bruke menyen til . Smittesjekk, samtale og . Jeg lurte på on det er mulig å ta P - stav gratis på helsestasjon. Hvis det er det, må jeg bestille time eller kan jeg komme en dag de har åpent og . Legen kan for eksempel sette inn spiral og fjerne p - stav.


P stav helsestasjon

Er du over år må du ta kontakt med fastlegen din. Du kan selv velge hvilken helsestasjon for ungdom du har ly. Hva kan du få hjelp til? Veiledning i bruk av prevensjon ( p -piller, spiral og annen prevensjon) og uønsket graviditet. Psykiske vansker, innsetting og fjerning av p - stav og spiral.


LARC: På Lillehammer helsestasjon jobber helsesøster og jordmor. SINN samarbeider med de kommunale helsestasjonene på alle våre studiesteder. Velkommen til Bekkestua helsestasjon.


Innsetting av spiral og p - stav. Helsestasjonene gir gratis tilbud . På helsestasjonen for ungdom kan du få. Vår telefon besvares når vi har anledning.


Får du ikke kontakt med oss, kontakter vi deg på SMS. Du kan få resept på prevensjon, innsetting av p - stav , spiral og teste deg for . Gratis tilbud til unge - år. Ordinær åpningstid - Drop in: . Til info vedrørende p - stav : Resept på p - stav får du på drop-in For innsetting av p - stav må du. Jordmor på helsestasjonen kan bidra med informasjon om forskjellige prevensjonsmetoder og forskrive.


P stav helsestasjon

Vi setter inn både p - stav og spiral. P - staven får du lagt inn for år av jordmor eller helsesjukepleiar, og du treng . For å bestille time til jordmor ringer du Bindal helsestasjon eller Bindal legekontor. Kvinner som er 1 eller år, får spiral og p - stav gratis.


Vi tilbyr også p - stav og spiralinnsetting. Tilbudet gjelder i utgangspunktet p-piller, p - stav eller. Og det er ingen timebestilling. Her har vi samlet nyttig informasjon til deg om graviditet og barseltid.


P stav helsestasjon

Vi kan sette inn p - stav og spiral. Det er gratis, og du behøver. Mulighet for å få satt inn langtidsverkande prevensjon som spiral og p - stav. Forsterket helsestasjon. Dersom du ønsker å få satt inn spiral eller legge inn P - stav , kan du møte opp og gjøre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg