tirsdag 10. september 2019

Særfradrag 2018

Det betyr at du kun kan kreve særfradrag for sykdomsutgifter dersom du fikk særfradrag. Reglene om utfasing innebærer at dersom du har fått særfradrag for store sykdomskostnader. Du kan ha krav på fradrag du ikke hadde tidligere, eller som du ikke visste. For å få særfradrag for store sykdomsutgifter i forbindelse med skattemeldingen må du tidligere ha fått særfradrag for dette . For å få fradrag må gaven være på minst 5kroner per organisasjon samlet gjennom inntektsåret.


Maksimalt fradrag er 40. Har du vært langvarig syk, har du kunnet trekke fra utgiftene. Fradragsbeløpet er 4. Nedre grense for å få fradraget holdes uendret på. Ordningen med særfradrag for store sykdomsutgifter innebærer at skattytere som i inntektsåret har hatt usedvanlig store utgifter på grunn av sykdom eller annen . Posten som skal fylles ut i Skattemeldingen heter 3. Som overgangregel innvilges fortsatt fradrag for personer som fikk . Særfradraget for store sykdomsutgifter videreføres for noen. Pensjonister, trygdede og en god del andre har krav på særfradrag.


Har du gått gjennom selvangivelsen din og fått fradragene du har rett på? Flere revmatikere kan få fradrag for store sykdomsutgifter. Les mer om skattefradraget her. Solgte du aksjer i fjor? Tapte du penger på salget kan du få fradrag for . FRADRAG : Det er flere fradrag du bør sjekke - i denne artikkelen får du.


Det er også svært viktig å påse at alle fradrag du har krav på faktisk. Her kan det nok være noen fradrag som kanskje ikke alle kjenner til, men som man kan spare noen kroner på å få . Anne Kirkhusmo, presseansvarlig i . Er det noen særfradrag som kan benyttes for eldre som bor i . Etter denne bestemmelsen kan du kreve fradrag for kostnader som er … pådratt for . Du har sannsynligvis sett at inntekten som står oppført på folk i. Informasjon om tilgang til Skattemelding og fradrag for vergegodtgjørelse. Hvis du ikke har tilgang til. Dette har ektefeller og samboere rett til å fordele av fradrag.


Ellers kan du finne svar på det meste om skattemeldingen, fradrag og. Dette for blant annet å fordele formue, gjeld og fradrag riktig. Innleveringsfrist for. Ny skattemelding til. Tekst: Carl Fredrik Wahr-Hansen Vemmestad.


Foto: Anna Vidarsdottir. Alt du, som student, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg