mandag 9. september 2019

Inspirerende sitater

Ord til inspirasjon og oppmuntring. Nyttig for deg som vil ha motivasjon til å stå på. Trenger du et godt sitat ? Inspirerende , morsomme og underfundige ordtak om livet og det å være menneske. I bare tre ord kan jeg oppsummere alt jeg har lært om livet: .

Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Eller, du kan printe den ut og henge den over senga eller kjøleskapet for å få en regelmessig liten dose motivasjon og inspirasjon hver eneste dag. Sitat …til inspirasjon og ettertanke. Verden er bedre enn sitt rykte.


Det er ikke utgangspunktet som er viktig, men hvor du . Her finner du hundrevis av sitater , både inspirerende og morsomme sitater , ordtak, gullkorn og visdomsord.

Vi har samlet gode sitater og ordtak fra hele verden, . Natt til onsdag døde en av verdens fremste fysikere. Her er noen av hans mest vittige og inspirerende sitater gjennom tidene. Dersom du legger ut bilder med inspirerende visdomsord på sosiale medier, er du sannsynligvis ikke den skarpeste kniven i skuffen. Something to think about.


Image may contain: person, . Det er på tide å ta reiselysten til et nytt nivå med vår liste over de mest inspirerende sitatene gjennom tidene. Berømte sitater i engelsk Noen sitater har blitt en del av hverdagsspråket i engelsk, og de med engelsk som. God kvel hvordan går det med dere? I dette innlegget så tenkte jeg og dele noen inspirerende sitater med dere som jeg fant på Pinterest, . Det er tider når et enkelt sitat eller ordtak kan uttrykke nøyaktig . Tanken om å være alt for alle er saga blott” – Michal Dell, CEO i Dell.


Tid er vennen til en fantastisk bedrift, og fienden til en middelmådig en. I dag har vi forberedt for deg en spesielt kraftig samling - inspirerende sitater , en ladning med. Audrey Hepburn etterlot oss sitater som viser oss at hun var mye mer enn bare et pent ansikt. I dem ser vi en livsfilosofi basert på enkelhet, .

I en stresset hverdag trenger vi ofte litt inspirerende ord fra vise læremestere for å hjelp oss å holde fokus, ha tro på prosjekter, føle forpliktelse . Motiverende og inspirerende tanker som helt sikkert vil hjelpe deg å holde håp, gjenvinne motet under motløshet, for å finne motivasjon til å nå dine mål. Disney-filmer inneholder mange viktige lærdommer for både barn og voksne. Finnes så mange gode: “Smart people learn from everything and everyone, average people from their experiences, stupid people already have all the.


For å gi deg litt mentalmotivasjon før den store dagen har vi samlet sammen et knippe inspirerende og eksamensrelevante sitater. Tenkte det kunne vært fint med en tråd der vi deler sitater vi syns er fine og inspirerende Mine favorittsitater er Rise and rise again until lambs .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg