mandag 30. september 2019

Ordtak om lykke

Målt på langs er livet kort , Mennesker, Livet. At vi ikke får noe studentopprør i dag kan bare skyldes at norske studenter er beskyttet av sin egen uvitenhet om hva . Arte et marte = Med kunst og krig. Ars poetica = Skaldekunst. Med fredelige og krigerske . Leter du etter et dikt om livet ?

Dikt om livet – flotte og motiverende dikt. Om arbeid Om glede og sorg Om kjærlighet Om livet Om livsfilosofi Om livsvisdom. For alle mennesker er livet kort , og ikke til å vinne tilbake. Resten av allt är vårt Emma Hamberg. Att förstå sin egen utsatthet : stöd för professionella i människovårdande yrken Jakob CarlanderAndreas . Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk.


Noen ganger synes livet uoverkommelig vanskelig og tungt, selv når solen skinner. Bare det å komme gjennom dagen i dag kan være en stor . Ta ikke livet for alvorlig, du kommer aldri levende fra det allikevel.

Livet er bare en kort pause fra døden. Arbeid tiltaler meg, jeg kan se på det i timesvis. Hvorfor gjøre i morgen, det man kan gjøre i dag. Han som ikke arbeider seg svett, han eter seg . Du må ta det som det er.


Av alle de ord og vendinger vi bruker hver dag fra det øyeblikk vi våkner, er nok disse de. Noen kjærlighetshistorier er ikke store romaner, men korte noveller. Det beste å holde på her i livet , er hverandre. Skynd deg å være kjærlig!


Kategori: Henry Frederic amiel. De er folk som utnytter oss for å få noe i retur. Så er de ikke der når vi . Husk at hver dag er den første i resten av ditt liv.


Man kommer ikke over avgrunnen i to korte hopp. De fleste skygger i livet vårt, skyldes at vi selv står i veien for solen. Hvis noe ikke lykkes for.


Mange skåler så ofte . Tre-fire ganger i livet har vi sjansen til å være tapre, og hver eneste dag har vi sjansen til. I tillegg til kjærlighetsdikt finnes det en mengde romantiske sitater om kjærlighet.

Igjennom årene har mange kloke mennesker satt ord på det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg