tirsdag 10. september 2019

Potetmel kjerringråd

Les videre våre potetmel -tips. Kjerringråd rødvinsflekk. Det er nemlig et gammelt kjerringråd som sier at potetmel skal være det beste . KJERRINGRÅD : Se om du finner et godt råd blant våre kjerringråd for hu hår,. RÅD: Både potetmel og honning kan brukes til så mangt.


Dårlig mage får man både hjemme og på ferie.

Noen lesere har sendt oss tips til hvordan man kan kurere det. Visste du at potetmel kan brukes som medisin mot . Stivelsesmelet potetmel kan være det som redder deg fra diareen. Rør 1-teskjeer ut i litt vann og drikk. Les andre kjerringråd for bruk av potetmel hos HOFF SA.


Et godt og gammelt kjerringråd er å ha potetmelet klart når bleieskiftet skal tas. Gjennom mange år har jeg samlet på kjerringråd for små og store plager. Gni det solbrente stedet forsiktig med en passende mengde potetmel - legg gjerne .

Potetmel gjør nemlig underverker mot sår og irritert hud. Back to post : Tips mot diare – 6 . Hvis man søler kaffe på gulvteppet, kan man helle rikelig med potetmel over den våte flekken. Neste dag støvsuges melet opp, og det er ikke noe å se på teppet. Vi er ikke veterinærer, men her er et kjerringråd som fungerer veldig bra.


Ta potetmel på de angrepne stedene på hunden og la det sitte på til . Eller prøv et gammelt kjerringråd og ha litt potetmel i vannet om du ikke ønsker at tulipanene vokser så raskt. Mange vil kanskje tro at potetmel kun funker til matlaging, men der tar de feil. I verste fall kan kjerringråd også gjøre lidelsen verre. Bland ut 1-teskjeer potetmel i litt vann, og du vil trolig merke effekt allerede etter et . Femelle har funnet frem noen gode kjerringråd som skal hjelpe mot.


En samling kjerringråd og folkemedisinske råd for vanlige problemer. Strø denne blandingen der maur dukker opp. Wicklund har skrevet boken Praktiske kjerringråd til husbruk. Sprittusj på dukken og bleie i do: Tobarnsmorens beste kjerringråd.


Ellers er en vanlig metode å strø på potetmel når man har sølt på . For behandling av sår stump har det også vært mange gode, gamle kjerringråd som synes å. Hit hører bruk av morsmelk på huden, pudring med potetmel.

Da tok de i bruk kjerringråd som innebar blant annet edikk,. Har du katt, kan du bruke kattesand i stedet for potetmel og bakepulver”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg