fredag 20. september 2019

Karriereveiledning akershus

Karriereveiledning akershus

En karriereveileder hjelper unge eller voksne til å ta selvstendige, bevisste og meningsfulle valg. Studiet legger til grunn at karriereveiledning angår alle elever i grunnopplæringen og mange personer, i ulike livssituasjoner, i den voksne delen av . Karriereveilederen hjelper dem med å planlegge en . Tradisjonelt har karriereveiledning vært rettet mot unge som skal gjøre sitt første yrkes- og utdanningsvalg, men stadig flere voksne har behov for veiledning i . Jeg har aldri vært på karriereveiledning før, hva kan jeg forvente? Nei, dette er et offentlig og gratis tjenestetilbud for voksne i Telemark.


Karriereveiledning akershus

Om du er ung eller voksen kan være vanskelig å vite hvilke yrkesvalg og utdanning du bør satse på. Hvilke muligheter du har i et fremtidig . Vurderer du å ta utdanning eller søke jobb? Er du usikker på hvilke muligheter du har?


Det finnes svært lite forskning om karriereveiledning i karrieresenter, og jeg fant ingen. Føler du deg frustrert i arbeidet og ønsker hjelp til å se nye muligheter? Tenker du etterutdanning eller omskolering?


Karriereveiledning akershus

Du kan få gratis karriereveiledning på . Våre karriereveiledere og karrierecoacher veileder deg gjennom et program som gir deg veiledning . Alle voksne i Finnmark fylke kan benytte våre tilbud. Les mer om karriereveiledning og hva du kan forvente. Voksne over år kan . Tilbudet er gratis og primært for voksne.


For å få tilbud om veiledning, må du registrere en søknad på Vigo. Troms og Finnmark fylkeskommune har ansvar for å tilby gratis karriereveiledning til alle voksne over år. Møre og Romsdal fylkeskommune har tilbud om gratis karriereveiledning for voksne i hele fylket. KARRIEREVEILEDNING FOR VOKSNE.


Vil du snakke med noen om jobb eller utdanning? Vi skal øke kompetansenivået til befolkningen i Oppland. Hva er karriereveiledning ? Vi fokuserer på å hjelpe deg.


Forfatterne diskuterer utfordringer knyttet til karriereveiledning på ulike konkrete arenaer, blant annet i skolen, i høyere utdanning, i møte med voksne og internt i . Vi tilbyr også videregående opplæring for voksne over år bosatt i våre regioner. Det er stort behov for rådgivningstjenester innen yrkes- og utdanningsveiledning. Studiet gir deg kompetanse til å veilede unge og voksne og bidra til at flere blir . HR-huset bistår enkeltmennesker og grupper med å øke sin bevissthet og karriereutvikling i forhold til talent, kompetanse og potensiale.


Karriereveiledning akershus

I tillegg til veiledning og informasjon tilbyr noen karriereveiledere også. For voksne kan vi også kartlegge realkompetanse og utstede kompetansebevis på grunnlag av dette, eventuelt etter opplæring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg