fredag 12. juli 2019

Hårrotsbetennelse underlivet

Hvert enkelt hår på kroppen vokser i en egen hårsekk, follikel. Follikulitt betyr at det er en bakterieinfeksjon i en eller flere slike hårsekker. Hei, jeg har hatt kløe rundt underlivet i perioder i litt over to år nå. Det er aldri i selve kjønsorganet, men foran hvor kjønshårene er. Når det er infeksjon i en eller flere hårsekker, kalles det for follikulitt.


Det er svært vanlig og ser ofte ut som røde nupper eller kviser. Såkalte kong-kviser rammer oftere kvinner enn menn, og røykere er særlig utsatt. Har i flere mnd vært plaget med utslett i underlivet.


Eller, det er ikke på. Ser ut som hårrotsbetennelse. Skyldes bakterier eller sopp. Kuler i underlivet - Kropp og helse - Kvinneguiden. Kjønnsvorter (kondylomer) eller kvise?


Flere resultater fra forum. Noe forslag til behandling av tilbakevendende. Soppangrepet i underlivet ser jeg i utgangspunktet på som et isolert fenomen, men det er interessant. Har jeg kviser eller hårrotsbetennelser ? Det skyldes som regel en bakterieinfeksjon, men kan også . Hårrotsbetennelse hentyder på en infeksjon i hårsekkene.


Sommeren er her og tiden er inne for strandferie og kanskje nye bekjentskaper. For mange, både menn og kvinner, innebærer det å få bukt . Desinfiserende krem ved hudinfeksjon, sår, kutt eller infisert eksem. Herpes simplex type er den mest vanlige årsaken til genital herpes, men herpes simplex type kan også utløse herpes i underlivet. Sjansen for å bli smittet er . Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår?


Mye av det som kan føre til . Voksing av underlivet: Dette må du huske på når du tar. Når sommeren nærmer seg havner hårfjerning på to do-listen til mange. Trenden med brazilian wax - fullstendig voksing av underlivet.


Indikasjoner:Psoriasis, eksem og andre steroidømfintlige hudlidelser. Fucidin-Hydrocortison er et kombinasjonspreparat bestående av antibiotika ( fusidinsyre ) og et mildt binyrebarkhormon (hydrokortison ). Vanligvis er det follikulitter, overfladiske hårrotsbetennelser. Disse kan utvikle seg til abscesser og byller, og kalles da furunkler.


Ettersom håret og talgkjertelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg