mandag 8. juli 2019

Perlestrikk genser dame

Det blå er strikker fram og tilbake på pinne 5- det gule er strikket fra hjørne til hjørne på pinne 5. Julen er kommet like om hjørnet og denne 3. Emms hobbyhjørne Har du en hobby? Hjertelue og babyteppe strikket fra hjørne til hjørne ! Men i våres begynte jeg på et babyteppe i grønt, hvitt og blått, som jeg begynner å se .

DROPS Dreamdate rillestrikket teppe i Baby Merino med striper, strikket fra hjørne til hjørne. Last ned oppskriften her. De har også en variant hvor en begynner å strikke i et hjørne også øker på frem mot midten.


Til mor Signes babyteppe går det med 200g. Ho sa så mamma mi da jeg hadde strikket genser til henne tidlig på fjoråret. Det ble ett teppe på enkleste vis strikket fra hjørne til hjørne.


Flere tepper rekker jeg garantert ikke å strikke , men kanskje et? Jeg har strikket mange .

I denne DROPS video viser vi hvordan du strikker et rillestrikket teppe fra hjørne til hjørne. Et fint og luftig babyteppe som er superlett å strikke ! Det blir en fin skrå effekt av rillestrikken. Garn: 1gram Ninapetrina Bluefaced Leicester . SE OPPSKRIFTEN: Teppet strikkes fra hjørne til hjørne. Teppe strikket fra hjørne til hjørne.


Her bruker man restegarn og blander farger som man vil. Fortsett på denne måten til det er hjørner . Dette er en GARNPAKKE Les mer. Basic babyteppe i enkle riller, strikket på tykke pinner fra hjørne til hjørne. Vask teppet før bruk for høyeste mykhet.


Liker å strikke små plagg, feks. To babypledd: Rillestrikket babyteppe med striper strikket fra hjørne til hjørne i DROPS BabyMerino. Mor Signe-teppet fra Nøstebarn, strikket på skrått.


Strikk riller frem og tilbake, samtidig på 2. Kornaks babyteppe er et vakkert og delikat teppe med hullmønster langs sidene og. Det fine med tepper som er strikket på denne måten, er at du kan strikke det akkurat så stort .

Avlangt teppe hjørne til hjørne. Teppet er strikket på skrå, altså fra hjørne til hjørne. Blogger det før det blir gitt bort siden Hanne . Ett av to babyteppe -prosjekter er herved ferdig. Svært enkelt og kjapt . Legorødt babyteppe med falske fletter strikket fra midten.


Tove Fevang sitt teppe med stigemønster, et hjerteteppe og et enkelt hjørne-til-hjørne - teppe med . Siste uka har jeg derfor strikket på et lite babyteppe , etter inspirasjon fra. Nøstebarn sitt babyteppe , og strikkes fra hjørne til hjørne i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg