mandag 22. juli 2019

Guidet tur stavanger

Alle gå- og fjellturer på Hardangervidda. Opplev Tinnbygdene – dager. Få ting slår følelsen av å nyte et godt måltid og en go varm seng etter en lang fjelltur. Her vil du finne noe som. Kjøreavstand fra Oslo-området - Overnatting i fjelltelt - 2- dager - Ikke superlangt å gå, men.


Tenker meg en tur i sommer, kanskje i august!

Turer på tre, fire og fem dager. For mange er det å gå i fjellet om høsten en rituell avskjed med en sesong. Neste gang de kommer er det med . Ruten: kilometer på dager er akkurat passe kort.


Tafjordfjella er ellers kjent for variert terreng, med frodige daler og flotte toppturer. Adkomst: Kaldhusseter . Vi gir deg en enkel oversikt over hva du må ha, hva du bør ha . Benytt sjansen til å få tatt deg en flott tur i fjellet ! Regn med å bruke: dager.

Se etter Nessie på Loch Ness og se områdene som har . Logg inn eller registrer en DNT-bruker for å kunne se alle dine aktiviteter på Min Side. Du trenger ikke være medlem av DNT for å registrere en bruker. Lofoten Aktiv sin - dagers tur en den perfekte kajakkturen for de som har begynt å padle og så ønsker å utvide sin padle-horisont og sin egeninnsikt. Det er i hovedsak seks forskjellige kategorier utstyr man har med seg på tur:. I begynnelsen av oktober kan fjellet by på en forlenget smak av sommer eller en skikkelig.


Fly: Oslo – Kirkenes kl. Deltakerne blir hentet på flyplassen og vi reiser opp gjennom Pasvikdalen til Ellentjern hvor det . Paparoa Track er siste tilskudd i rekken av Great Walks of New Zealand. Lett og fin tur , ingen spesielle vanskeligheter, mange flotte rasteplasser. Opp i østskråningen av Selstjørnnutan, over bekken ved . Besøk vår idylliske hytte i uberørte, stille Tverrdalen. Denne turen gir en helt spesiell mulighet til å oppleve Svalbards flotte villmark med våre trofaste firbeinte.


Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet. Kjør fra Lushoto til Magamba landsbyen og gå fra Magamba gjennom regnskogen, jordbrukslan tradisjonelle landsbyer, . Nordlystur – en dags jakt. Vi tilbyr nå rabatt på alle dagers nordlysturer der bookingen gjennomføres nå de neste dagene.


Tromsø ligger midt i . På denne - dagers turen med overnattinger får du med deg selve kremen av Helgelandskysten.

Turen starter med verdensarvøya Vega, . Vandring i fjellet over Dyrdal. Plenty av tid for å slappe av. Kajak seiling (avhengig av vind). Kan noen anbefale en fin 2- dagers tur over Hardangervidda? Feks Hvor kan jeg starte og slutte?


Reiser fra Trondheim med hund. EN UNIK PRIVAT GUIDET TUR UTVIKLET AV OUTDOORLIFE NORWAY! Om vinteren er Lysevegen til Kjerag stengt, og steinen som henger hele 9meter . Bli med på tre dager med hundekjøring i hjertet av Jotunheimen.


Sammen med glade huskyer boltrer vi oss med bålkos, fart og mestring i flott vinterlandskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg