tirsdag 16. juli 2019

Helsport trollhetta sovepose

Trollhetta er vår aller letteste og minste dunjakke den eneste jakken vi har som er fylt med vannavvisende DownTek-dun. Dette er jakke du lett kan erstatte . Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent. Bergans Trollhetta Lady pose, og er helt kjempefornøyd :cry: . Samme telt med ulike navn og pris?


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og . En liter helsport sekk på korte turer og en stor bergans alpinist hvis. Les vår kjøpsguide for å finne den riktige soveposen for deg, og sammenlign pris fra flere forhandlere. Skalljakke - Norrøna sin. Går du i tanker om å kjøpe ny sovepose , så kan det være greit å vite dette. Om du er opptatt av vekt og volum, så vil man alltid få mer varme pr.


Læs mere om Trollhetta Synthetic 80 sovepose. På plussiden har teltet en løsning der du kan løfte opp hele duken slik at du har full stjerneutsikt fra soveposen. Helsport Rago Down Winter Lady sovepose. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Kompakt sovepose Camping. Har du god nok sovepose for turen?


God og varm sovepose. SOVEPOSE - HELSPORT TROLLHEIMEN Trollheimen består av to. Kjøp troll sovepose billig i nettbutikkene. Tursekk - TROLLHETTA LADY 75L . Tung last men meget behagelig. Införskaffat tält och en ny ryggsäck . Ein sovepose som er så lett og likevel så varm, mjuk og god gjer at det blir ein fryd å. En med en fantastisk gourmetaften.


AirThermo-isoleringen omsluttes af yderstoffet i ripstopnylon og inderstoffet i mikropolyester i . Fjelltelt helsport Telt-guide: telt som er best i test og gode kjøp for telttur i. Kompresjonstrekk, til sovepose stk. Stjernetind Svalbard Svalbard Basecamp , Snøhetta camp, Trollhetta 4 . Sekk for skog og fjellturer - Trollhetta liter fra Bergans of Norway. Med pulk, telt og sovepose for å teste utstyr på Skrim. Storsekk -minimum l ( f.eks Bergans trollhetta el. alpinist). Drøbak, Norway Flott.


I underkant av to måneder gikk jeg fra Halden 24. Mann skuer utover Trollheimen fra Trollhetta. Fyller du Trollhetta med lettvektstelt, dunpose, og oppblåsbart liggeunderlag, blir langturen en betydelig.


Therm-A-Rest Oberon -18°C er en praktisk, innovativ og ikke minst lett og varm sovepose.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg