tirsdag 30. juli 2019

Ringevikar skole lønn

Jeg går som ufaglært assistent i prosent. Jeg har nå trådt inn som vikar i 1. En vikar stiller ofte opp for å ta vikartimer på kort varsel. Veilederens rådgivningstjeneste får daglig spørsmål om vikarer i skolen.


Tenker det er på tide å melde meg som ringevikar på en skole for å få mer erfaring enn bare praksis. Men så var det denne lønnen da.

Lønn vikarlærer - stemmer dette? Timelønn som ringevikar i skolen ? Flere resultater fra forum. Har ikke peiling på hva du har krav på, men min bror er vikar på ungd. Vikarer får vel høyere lønn enn fast ansatte pr.


Du får best betalt når du er vikar for norsklæreren. Noen skoler operer med timelønn , andre operer med skoletimer som er på tre kvarter. Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode.

Radikalisering, ekstremisme og utenforskap - hva kan skolen gjøre? Da hun spurte ledelsen på skolene der hun var vikar om hvilken lønn hun. I enkelte tilfeller vurderte ledelsen lønnen på den enkelte skole. En skoleassistent bistår lærere og andre ansatte på skolen.


Det kreves ingen formell utdanning for å arbeide som skoleassistent. Synes jeg har litt lav timelønn til å ha utdanningen på plass. Valgt å ha et år hvor jeg bare jobber vikar på ulike skoler (ulike).


Som ringevikar vil du jobbe som lærer i klasser ved behov. Arbeidsoppgavene vil være å. Reisetid og matpenger ved lengre reiser tilkommer. Ulykker og plutselig sykdom skjer ofte langt fra nærmeste sykehus. Søk etter Lærer- vikar -jobber i Oslo. HAUG SKOLE OG RESSURSSENTER.


De får mer i lønn som ringevikarer ved Roaldsøy skole enn som pedagogiske ledere i barnehagen et par steinkast unna. Lønnssystemet i skolen er et kompetanselønnssystem, der lønnen i undervisningsstillinger er regulert i lærerkoder avhengig av utdannelse, og lønnsnivået . Sett deg inn i satsene som viser hva du minst bør ha i timelønn ! Vi gir deg oversikten.

Informasjon om lønn og stipend. Studentlønn gjeldande frå 01. Studiet MÅ vera relevant for stillinga .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg