torsdag 4. juli 2019

Trekk til hundebur

Stort utvalg av praktisk utstyr til alle hundebur. Karakter: av mulige. Trekk til bilsete med lammeskinn. Gratis frakt over 9kr. Sammenleggbart hundebur i stål.


Plastikkbunn samt pute og trekk som er formsydd til buret er inkludert i prisen.

Flott hundebur i topp kvalitet med plastikkbunn. Det er ikke behov for verktøy for å slå et bur sammen. Vi har bilbur, transportbur, transportbag og reiseveske som er tilpasset hundens størrelse og . Området hvor hunden oppholder seg skal være minst så stort at hunden med god klaring kan stå oppreist, snu seg rundt, ligge i naturlig stilling, strekke seg, . Ulike bur , hundegrinder, bærevesker og annet du trenger for at hunden din skal ha det trygt og godt både i hjemmet, på reise og i bilen.


Våre stålbur finner du . Vi har mange flotte hundebur som kan slås sammen, enten i stål eller slitesterk tekstil. L grått canvas hundebur.

Et stort utvalg nødvendig og nyttig utstyr til hund. Her finner du alle produkter fra Ferplast til gunstige priser for både hunder, smådyr og fugler. Ferplast har produkter som bur , hundeklær, drikkeflasker, hunde- . Hos XXL finner du et stort utvalg av bur , seng og tepper til hund fra kjente merker som Proline, Fido, Dogman og Creston. Se utvalget og kjøp på XXL. Flybur som er IATA godkjent som flybur for hunder.


I tillegg sammenleggbar stålbur eller canvasbur. Skal kjøpe et mindre metallbur til bruk på treninger (ute og i ridehall f.eks) Lurer på om det finnes ferdige burtrekk som isolerer litt, har dør som . Hundebur , av høy kvalitet fra Hunter. Fido Nook - 2-i-luksusseng og bur til hunden.


Unngå trekk , dytting og disko. Ulike design og størrelser til ulike hunder, vaskbare trekk du fyller med ting du har hjemme. Putene er også veldig kjekke til å ha i bur eller i bilen. Navn, Laveste pris, Høyeste pris. Sjekk utvalget av hundebur , reisebur, bilbur m. En antitrekksele er en enkel metode for å motvirke at din hund drar i kobbelet på gåturen.


Fri frakt ved kjøp over 500kr.

For de hundene som ønsker sengen. Madrass til hund som passer til DP stålbur. Svart størrelse 105x67cm. Overtrekket kan håndvaskes på grader, ikke sentrifugeres.


Du bare dreit i at jeg skrev at hundebur er uaktuelt? Det finnes vel trekk til baksetene som er laget i gummi eller lignende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg