tirsdag 5. mars 2019

Vigo svar på søknad

Det er viktig at du fyller ut søknaden din så nøyaktig som mulig. SVAR : Hei Den nøyaktige datoen vil variere litt fra fylke til fylke. Er du bortreist, eller har du ikke anledning til å svare på det mottatte tilbudet innen fristen, kan du registrere forhåndssvar på søknaden din hos vigo.


Svar på søknaden til videregående skole. Du søker videregående skole gjennom nettsiden vigo.

Les meir om korleis du kan søke på ein av dei vidaregåande skulane i Hordaland. For dager siden - Det vil være mulig å søke om skoleplass fra begynnelsen av januar. For å søke , må du logge inn på vigo. NB - Husk å ha pin-koder og . Du skal både søke skoleplass og svare på om du tar den skoleplassen du er tilbudt på vigo.


Velkommen som søker til videregående opplæring i Oppland. Om søknad til videregående skole. Ordinær søknadsfristen for.

Vi anbefaler alle søkere å legge inn forhåndssvar i Vigo. Hei elevar og føresette på 10. Litt info å ta med seg frå rådgjevar ifht svar på søknad om skuleplass til hausten.


Alle vil få svar på SMS når . Resten får svarbrev i . De som har oppgitt mobilnummer på søknaden , vil få SMS om dette. VIGO SØKNAD , SVAR FRA VGS. Det blir sendt ut svar på studieplass på SMS til det mobilnummeret du har registrert i VIGO. Du må svare innen fristen.


Du får svar ca rundt 10. Svaret skal registreres på vigo. Søknadsfrist for: - søknad om læreplass - ordinært inntak til videregående skoler.


Vanlige spørsmål og svar : Hvordan søker jeg på Gann? En ferdig behandlet søknad vil blant annet gi deg svaret på om du er vurdert med rett (voksenrett). Søkerveiledning til Vigo finner du her.


Dette trenger du å vite for å søke skoleplass. I uke er søknadsportalen vigo.

Her finner du viktige svarfrister. Hva skal jeg gjøre etter at jeg har fått svar på søknaden ? Logg deg inn på vigo. Videregående opplæring søker du via vigo.


Frist for å søke om ordinær skole- eller læreplass er 1. Du kan uansett alltid også søke på alle våre skoler her på våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg