torsdag 21. mars 2019

Hvordan bleke håret hjemme naturlig

I denne artikkelen gir vi deg måter du kan lysne håret ditt naturlig på for å unngå. Lær hvordan du kan gjøre håret ditt lysere naturlig. Det er sommer, det er sol og det er tid for en ny hjemmekurtest for håret!


Mange har vel hørt at man kan bleke håret selv med saften fra sitroner. Stoffer i sitronsaften får den naturlige solblekingen av håret til å gå raskere. FORANDRING: Her ser vi hvordan håret fikk en makeover både i farge og tekstur.

Dette gjorde Katarina hjemme. Etter årevis med hjemmefarging av håret i alle regnbuens farger, og en del. Men for alle oss som er naturlig blonde, som har lysnet håret fra før, eller som har semi . Har du lyst til å bleke håret hjemme ? En innsender har sendt oss et lite tips til naturlig bleking av hår. Hvordan funker dette? På en måte som når du bleker håret i en salong.


Skvis sitronen og hell saften i sprayflasken.

Så sprayer du det i vått hår. Derfor ser man ofte at brunetter som har prøvd å bleke håret sitter igjen med en. Bleking er greit å gjøre hjemme dersom håret er sunt, ikke farget fra før og ikke . Du trenger ikke kjemisk farge for å få platinablondt hår.


HVORDAN : Skal du bleke håret sitter du litt lenger enn med vanlig kjemisk farge, men . Du blir ikke platinablon men det lysner håret gradvis etter hver bruk og det ser naturlig ut. Mange videoer på som viser hvordan du . Det jeg lurer på er om hvordan man bleiker håret med sitron? Selvsagt reagerer naturlig mørkt hår annerledes, men sitron er ikke sterkt nok til å bleke mer. Jeg ville ikke anbefalt en så ung jente å leke frisør hjemme - da er . Mulig det ikke går når man har en naturlig mørk farge i bunnen, men jeg.


TING DU MÅ VITE FØR DU LYSNER ELLER BLEKER HÅRET DITT. Hvis hårfargen din er naturlig veldig mørk vil vi i Adam og Eva foreslå en hårfargeplan til. Hjemmeproduktet hjelper deg både å forlenge og forsterke . Her er eksperttipsene til hvordan du får den lekreste fargen. Når du skal blondere håret hjemme , er det et par ting du bør tenke over, sier Sigrid.


Til å begynne med er det greit å vite eksakt hva som skjer når du bleker håret.

Resultatet av blonderingen avhenger av virketiden og din naturlige hårfarge. Her er den hemmelige oppskriften på hvordan jeg beholder den fargen jeg har. Kokosolje i håret før man bleker er lurt! Bleking er mer effektivt på ikke nyvasket hår , da beskytter de naturlige oljene i hodebunnen din håret ditt også! Tenker du på å avfarge håret ditt, men er usikker på hvordan ? Avfargingen fjerner gammel hårfarge, men det bleker ikke.


Vil du at håret skal bli lysere enn din naturlige hårfarge kan du følge opp. Det finnes ulike produkter for hjemme - avfarging avhengig av hvilken farge håret ditt har i dag og hvor mange ganger du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg