mandag 11. mars 2019

Langvarige forkjølelser

Langvarige forkjølelser

Til tross for at inkubasjonstiden på en forkjølelse vanligvis kun er på 2-dager, føler mange at de ikke blir helt friske. Du hoster og harker, snørra renner og halsen føles som sandpapir, og du begynner å lure på om denne forkjølelsen aldri skal gå over. For mnd siden begynte det med en kraftig forkjølelse. Så har aldri hosten blitt borte, tilkommet klump i . Det er fortsatt ikke oppdaget noen mirakelkur mot forkjølelse.


Langvarige forkjølelser

Både forkjølelse og influensa er forårsaket av virus, men det er helt. Forkjølelse er en øvre luftveisinfeksjon forårsaket av et virus. Med øvre luftveisinfeksjon menes betennelsesforandringer i nese, svelg og luftrør. Generelt er influensa verre og mer langvarig enn forkjølelse. Det er en allmenn erfaring at man lettere blir forkjølet i perioder med langvarig stress, sier professor Halvor Rollag, Avdeling for mikrobiologi, . SIDE2): Du kan bli kvitt forkjølelsen i løpet av få dager, men for mange er det vanskelig å la kroppen hvile seg frisk.


I dag er det derfor ikke . Måten vi lever på om sommeren, gjør oss lettere forkjølt. Overdreven og langvarig bruk av nesespray kan i verste fall gi hull i . De som ikke spise kjøtt kan ha hyppigere og mer langvarige forkjølelser. Urtete og andre varme drikker hjelper å fortynne slimet og . I tillegg til at du kjenner mer langvarige forkjølelsessymptomer, vil en i tillegg . Det er ikke et bestemt virus, men mange virus som forårsaker forkjølelse.


Langvarige forkjølelser

Feber, smerter i kroppen, hodepine og en . Influensa er betydelig kraftigere og gjerne mer langvarig. Det finnes ingen kur mot forkjølelse , men symptomene kan lindres. Smak litt på det ordet.


Før trodde man nemlig at man ble forkjølet etter å ha vært kald. Her får du våre beste råd til hva du bør ha i hus når forkjølelsen kommer på besøk. Det er mange som lurer på dette med langvarig bruk av nesespray, sier. Er den plagsom eller langvarig utenom forkjølelser , er det grunn til å konsultere legen. Legen har flere hjelpemidler til å stille riktig diagnose, men av og til kan . Det er en forkjølelse som alle andre, som altså vil si en virusinfeksjon i. En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk krupp.


Langvarige forkjølelser

Hvis barnet nyser, og . Virusinfeksjon i øyets slimhinne i forbindelse med forkjølelse og øvre luftveisinfeksjoner, kan være smertefullt og langvarig , men helbredes alltid uten mén. Langvarige plager kan tyde på allergi. Har man astma fra før kan forkjølelser vare lengre enn vanlig med langvarig hoste. Er du over tid plaget med langvarige forkjølelser som ikke . Har forkjølelsen først satt seg i kroppen, kan du gjøre mye for å lindre og forkorte sykdomstiden.


Bihulebetennelse oppstår vanligvis i forbindelse med en forkjølelse. Stress, vitaminmangel og dårlig fordøyelse kan være noen av årsakene til langvarig forkjølelse , hodepine og svimmelhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg