tirsdag 26. mars 2019

Hus til salgs drammen

Hus til salgs drammen

Meget flott, oppgradert bolig med en svært attraktiv og populær beliggenhet rett ved . Vi har 1resultater for Eiendom til salgs i Drammen til de beste prisene. Boliger, Drammen , Eiendom. Velg bolig til salgs eller bolig solgt. Tollbugata B Andelsleilighet - 61m².


Hus til salgs drammen

Abelhaugveien B Enebolig - 201. Vi har spesialkompetanse på å selge bolig i Drammen , og gir deg tilgang til flere kjøpere gjennom vår boligmatch. Sjekk også våre boliger til salgs i Drammen. Vi har 1eiendom til salgs oppført sodrammen , fra 1. Finn: drammen eiendom til salgs til de beste prisene. Sorter på boligtype, område, areal eller pris.


Det er godt for miljøet, men også for deg som kjøper bolig av oss. Eplegården atrium - hus 62. KONNERUD - JORDBREKKSKOGEN - Familievennlig enebolig over tre etasje med godkjent utleieenhet.


Nedenfor finner du oversikt over alle bruktboliger vi har ute for salg nå. Finn oversikt over boliger til salgs i ditt område. Vi kjenner Drammen , Eiker, Lier, Sande og Svelvik godt, og vet hva. Søk på ste type bolig , pris og areal. Se hvilke boliger som kommer for salg de neste ukene og månedene.


Søk etter sted eller adresse. Registrer din bolig gratis. En gratis tjeneste fra . Vi hjelper deg med kjøp og salg av bolig. Bestill verdivurdering her!


Hus til salgs drammen

Raskest salgstid i Drammen i februar med dager mot dager i gjennomsnitt. Det blir også topp moderne leiligheter med gjennomført smarthusteknologi. Vi er din lokale boligekspert i Drammen og omegn!


Våre erfarne og lokale meglere ivaretar deg gjennom tett oppfølgning - både på salg og kjøp av bolig. Hus , leiligheter, hybler og rom i bofelleskap til salgs. LES OGSÅ: Nå er Hokksunds mest spesielle bolig til salgs. Vi har utviklet boligkonsepter som bidrar til å realisere boligdrømmer, og nesten hver eneste dag flytter noen inn i en bolig fra Trysilhus. Se våre boliger, hytter og tomter til salgs.


Hus til salgs drammen

Arkitekttegnet bolig med praktisk planløsning og moderne uttrykk med flott beliggenhet ca 2 . See more of Kjøp og salg Buskerud fylke, Drammen , Kongsberg, . Her finner du prosjekterte og ferdigstilte boliger til salgs over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg