mandag 19. november 2018

Ovnsbakt lammeskiver

Ha lammeskivene over i en ildfast form . Kjøp skiver av lammebok og stek i ovn sammen med poteter og løk. Lettvint og god middag. Til de ovnsbakte lammeskivene smaker det godt med smørsurrede grønnsaker og kokte mandelpoteter vendt i smør.


Oppskriftene på det får du . Begrepet Lam er nam kjenner du sikkert. Ekstra nam blir det når vi anbefaler det som lørdagens rett. Dagens vinforslag vant vår test av polnyhetene for januar, . Nydelig lammemiddag med bakte grønnsaker - deriblant jordskokk, sellerirot og pastinakk.


Retten serveres med en ferdiglaget rødvinssaus. Perfekt stekte lammeskiver servert med fløtegratinerte poteter, lettkokte grønnsaker og kryddersmør smaker nydelig til søndagsmiddag om høsten eller som . Skiver av lammelår som krydres med timian og hvitløk. Vart opp med gratinerte lammeskiver , vi kan nesten garantere at det vil falle i smak.


Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Lammeskiver på ovnsbakt ratatouille oppskrift med kalorier, allergener og pris. Prøv også Lammecarre med ovnsbakte grønnsaker. Server superris-miks til stekte lammeskiver, alle grønnsakene og sausen og ha gjerne tzatziki til.


Ovnsbakte lammeskiver i rødvinssaus. Og så kan man koke noen ekstra grønnsaker og lage litt ratatouille i tilleg, mens hovedretten surrer og går inni ovnen. Bruk gjerne urtekrydder . Lam og ovnsbakte rotgrønnsaker en en perfekt match!


Braiserte lammeskiver. Lammestek med ovnsbakte grønnsaker og saltbakte poteter. Ukens lammerett er en ganske så tradisjonell fransk lammegryte, som er rask å tilberede, passer seg selv og er god på smak.


Pensle lammeskivene med olje og dryss over. Grill lammeskivene på en varm. Server med ovnsbakte potetbåter, aspargesbønner, fetaostkrem og rosmarin. Langtidsstekt kalkunbryst med hvitvinsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og . Nå skal du nyte den i påskesolen sammen med Greske lammeskiver.


Lammelår med ovnsbakte grønnsaker og rødvinssaus. Server lammeskiver med potetgrateng, asparges, ovnsbakte poteter, confit . Stek det i en godt varm stekepanne med litt olje, 2-minutter på hver side. Krydre lammet med salt og pepper.


LAMMESKIVER MED ROTGRØNNSAKER OG URTESMØR. Helstekt lammelår med ovnsbakte grønnsaker, potetgrateng og rødvinssaus - Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg