tirsdag 13. november 2018

Ikke lov å le spårtsklubben

Denne videoen er tillatt for alle. Omgitt av fremmede - ikke lov å le. Hvem ville du prøvd denne leken med?


Ikke lov å le spårtsklubben

De holder på å le seg ihjel Det ble ikke gull på femmila, men leverer Niklas Dyrhaug og Hans Christer. Her er det mye rart på en gang Jon Martin Henriksen i Ida Fladens kjole er verdt inngangspengene alene. Det er Helene Olafsen mot Jon Martin Henriksen denne gangen. Og vi må vel kunne si at den ene sliter.


Nå også med autoplay på. Ikke lov å le : Tiril Eckhoff vs Helene Olafsen. Spårtsklubben er tilbake. Snørrunger har barnevakt: Flaggstang griniveien jord østfold kan ikke drikke øl! Kjære leser, jeg trenger din hjelp.


Nå skal vi utfordre Elisabeth og Nils Christian i en egen ikke lov å le -duell. Til det trenger vi dine vitser. Tørre vitser er vel også morsomme? I alle fall hvis man syns tørre vitser er morsomme!


Derimot om man syns tørre vitser er - tja, tørre - blir det kanskje ikke så . Far til sønn: Vet du hva som er hovedstaden i Burkina Faso? Far: Det gjør ikke jeg heller. Jeg vet ikke helt om dette kvalifiserer til å være en tørr vits. Alle barna kunne rime uten om Tim han kunne ikke det.


Det var engang to tomater som gikk over veien og så ble en ikke kjørt på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg