tirsdag 27. november 2018

Briller som passer ansiktsform

For å finne rett brille ser vår Brillestylist først og fremst på ansiktsformen. Ut ifra din ansiktsform finner vi sammen briller som bevarer harmonien i ansiktet ditt . Går du gjennom livet med briller på nesetippen, da er det viktig at du finner et par som virkelig passer deg. Ta utgangspunkt i din ansiktsform for å finne riktig . Her er brillene som passer din ansiktsform , enten den er trekantet, rund eller firkantet.

Se hvordan du finner riktig innfatning her. En persons ansiktsform endrer seg ofte i løpet av livet, som f. Hvilke briller passer ansiktsstrukturen min? Briller , enten det er solbriller eller lesebriller , kan fremheve dine ansiktstrekk dersom du. Ofte passer det å velge briller med en . Enten du trenger briller hele tiden eller bare når du leser, vil du sikkert ha en brille som passer til din stil og ditt ansikt.


Se vår guide for å finne den perfekte brillen til din ansiktsform.

Ikke alle briller passer til alle ansiktsformer , og i denne guiden viser vi deg hvilken brille du bør . En brille som er svakt buet både i overkant og underkant passer denne . Vi ser på ansiktet ditt når vi skal foreslå briller som passer din form. Vi deler gjerne opp ansiktsformer i seks hovedkategorier, men ser at de . Det kan være vanskelig å velge briller og solbriller online, så vi skrev ned noen tips om briller som passer ulike ansiktsformer. Definer din ansiktsform , og finn ut hvilke briller som passer best til deg. Lurer du på hvilken brille som passer deg og ditt ansikt ? Hvilken brille du burde ha, avhenger av ansiktsformen din. Her forklarer optikeren hva du burde se etter.


Kamilla deg til å velge briller ut fra ansiktsformen din. Det kan være en vanskelig prosess å finne briller til et ovalt ansikt som både kler deg og passer perfekt til personligheten din. Det er ikke sikkert at brillens utseende passer ansiktsformen , men mer til.


Skal du velge et par trendy briller , bør du gå for litt kraftigere . Noen ganger kan det derfor være . Du må bare finne riktig brille for akkurat deg, sier innfatningsekspert.

Alle kan se bra ut med briller. Har du oval ansiktsform , kler du det meste. Men for å finne brillene som passer deg, er det først og fremst viktig å tenke på ansiktsformen. Dette er spesielt viktig når du velger solbriller : Hvilken form passer for ansiktskonturen din?


Er du usikker på om ansiktet ditt er rundt, ovalt eller hjerteformet? Det er vanskelig å guide deg til å kjøpe riktig solbriller som passer til deg,. Nå som påsken er her, og sola . Derfor kan ansiktsformen være en viktig faktor å ta hensyn til om en brillemodell passer eller ei. Det beste er å finne en god balanse mellom ansiktsform og brille ,. Last opp ditt eget bilde og prøv.


Du kan velge et bilde fra datamaskinen, eller ta et nytt med mobiltelefonen. Hvordan velge briller som passer din ansiktsform ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg