mandag 19. november 2018

Babyteppe klompelompe

Koseteppe som kan brukes til bil, vogn og leketeppe. Ikke lett å ta bilde å få rett farge. Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett, strikket i våre gode merkegarn.


Dette heftet er utgått og kan lastes . Oppskriften kan lastes ned gratis.

Her kommer det en nydelig . Passer til koseteppe og vognteppe. Selges for 45- Håndstrikket. Leila Hafzi design, mykt og deilig rillebabyteppe strikket i Sandnes Alpakka Silke. Nydelig og bløtt teppe strikket i Gullungen garn hvor kroner går til barnekreft- foreningen. Deilig mykt go natt- teppe til baby.


Noen som har begynt å strikke til den lille enda?

Eller syntes dere det er for tidlig ? Jeg har begynt å strikke et babyteppe fra klompelompe. Mønster selges ikke uten . Albert babyteppe 1Kornpixielue 1Øyvind-genser 1Lillemors langbukse 1Lillemors . Vakre og praktiske babytepper. Alle teppene er strikket i Lamull.


Strikkefasthet 27m på pinne = 10cm. Klompelompe våre lue favoritter. Kortreist garn spunnet på Rauma Ullvarefabrikk i Romsdalen av den mykeste norske lamulla. Klopelope sitt babyteppe , eller ett av dem. AV: Hanne Andreassen Hjelmås.


Lua har svært god passform og i tillegg har den fine detaljer som skjerm, bånd og . Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting. Garnpakke med oppskrift og alt garnet du trenger for å strikke . Det er ingen omtaler ennå.

KLOMPELOMPE -HEFTE11. Søk etter klompelompe returnerte 1treff. Lille lykke teppe er en nydelig gave å gi for å ønske et nytt lite menneske velkommen til verden. Babytepper (Innbundet). Garn: sandnes mini duett ( bomull, ull) Veiledende.


I dette heftet har vi samlet oppskrifter på vakre og praktiske babytepper i lamull. Kolleksjonen består av tepper i ulike teknikker og varierende . Hals og lue fra klompelompe. Maschenprobe, masker glattstrikk på pinne nr = cm.


Schwierigkeitsgra Mittel. Designer, Sandnes Garn. Empfohlene Nadelgröße, Stricknadel Nr. I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker kurvstrikk frem og tilbake på pinnen. I videoen har vi allerede strikket rad 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg