onsdag 7. november 2018

Inn skole

Universitetet i Agder . Bachelor -, master- og ph. Idrett, friluftsliv og folkehelse. Faglærer i kroppsøving og idrettsfag. Dramapedagogikk og anvendt teater.

Det kan tas som et frittstående studium, det kan inngå som første år av en bachelorgrad i pedagogikk eller som breddefag i andre årsstudium . Forebyggende psykisk helsearbeid rettet mot barn og unge ( samlingsbasert ). Nå kommer et opplegg for desentralisert og samlingsbasert utdanning til. Også mulighet for 2-årig påbygging til Master, for eksempel i spesialpedagogikk og . Det pedagogiske opplegget er variert og en benytter forskjellige metoder:. Praktisk-pedagogisk utdanning – samlingsbasert , deltid - opptakskrav.


Ettfaglige søkere med bachelorgrad i kroppsøving må ha 1studiepoeng i fordypning.

Pedagogikk , bachelor , år. På pedagogikkstudiet utforskar vi alt frå korleis individa lærer til korleis globale trendar påverkar utviklinga av det . Studiet består av pedagogikk , fagdidaktikk og praksis i skolen. Barnehagelærerutdanning – bachelor , master og videreutdanning.


FPPU er samlingsbasert med obligatoriske undervisningssamlinger ved NTNU hvert semester. Vi tilbyr bachelor i pedagogikk som nettstudie. Spesialpedagogikk samlingsbasert.


Emnekode, Emnenavn, Studiepoeng. Tilbudet er samlingsbasert , og er et deltidsstudium over fire år. Hovedvekten av universitets- og . Estetiske studier og allmenn litteraturvitenskap ( bachelor ). Andrespråkspedagogikk 1-trinn.


Kompetanse for kvalitet Vidareutdanning ( bachelornivå ). Norsk (nordisk) årsstudium, samlingsbasert. En del har vært i praksis i flere år, mens noen går direkte inn på master etter bachelor ,.

Med spesialpedagogikk kan de selvsagt få jobb i PPT eller BUP,. Om studiet: Studiet er samlingsbasert og kan gjennomføres på heltid . Faget dekker innhold og. Høyere utdanning Kan jeg ta bachelor i pedagogikk i Kristiansand og . Utdanningen er samlingsbasert , og det er mulig å ta utdanningen enten på . En bachelorgrad er normert til tre års studier, og 1studiepoeng.


Vurderer du å studere pedagogikk ? Disse kan du benytte deg av for å bygge en bachelorgrad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg