fredag 30. november 2018

Broderi kit

Geriljabroderi er et fenomen hvor hensikten er å brodere hverdagens frustrasjoner gjennom slagor ordspill og sitater i korssting. Håndkle med tekst , blått. W-Bryst med krystall tekst og padding. W-Fortøy med brodering begge sider og padding.


Bilde fra T-SKJORTE MED BRODERT . W-Pannebånd med brodert tekst.

Størrelse: Farge: Kr 95- Kr 95-. Bestill broderi på klær av oss. Vi har lang erfaring og lager kvalitetsprodukter til rimelig pris. Broderi på klær er en hyggelig og personlig gave. Vi er i stand til å fullføre de vanskeligste broderinger.


Utforsk denne tavlen til heidilieh på Pinterest: Gerilja broderi. Se flere ideer om Brodering , Kunst og håndverk og Korssting. Et brodert lommetørkle med betydningsfull tekst , er en vakker ting å gi til Mor eller Far.

Vi har også tekster for besteforeldre, forlovere, søsken og steforeldre. Gjør din jakke, genser, hestedekken, schabrakk eller annet personlig med tekst eller logo. Vi tilbyr brodering i høy kvalitet og til gode priser. Logo: Om du skal ha.


Brodert logo passer til til de fleste produkter når man ønsker et mer eksklusivt preg på produktet. Når man ønsker å lage et broderi av en logo eller tekst må man . Det er ikke mulig å brodere der det allerede er et broderi ! Gjør din pose helt unik og bestill med ditt navn eller din tekst brodert på. Perfekt for jubilanten eller den nyfødte eller til poser for å sortere tingene dine . Lager det meste innen veggord og tekstiltrykk. Gode tilbud og rask service. Få brodert på valgfri tekst på plagget du kjøper.


Vi broderer navn, kokkejakker, forkle. Legg produkt i handlekurv. Vi utfører brodering av bilder, tekst , figurer, border osv.


Metallisert behandling Relieff Brodert tekst på forsiden Rund hals Langt erme Ribbeender. Hjem kjære hjem og Velkommen til vårt hus har du kanskje sett brodert med sirlige korssting på klokkestreng og sofaputer.

Oppdag oppskrifter, innredningstips, stilinspirasjon og andre ideer du kan prøve ut. Personlige gaver med brodering. Fornøyd eller pengene tilbake. Bonus når du handler. Blir det litt for mye brodering vil vi gi tilbakemelding om at teksten må kuttes noe . Lillian Selvik har laget broderier fra det meste av Terje Nilsens tekster.


Lillian har brodert Terje Nilsen-strofer: Jeg er ikke en kattedame, . Denne Pinnen ble oppdaget av Berit Hildebrandt. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg