onsdag 21. november 2018

Lammesadel leirgryte

Når vi bruker uttrykket syrefritt papir, snakker vi om papir som ikke inneholder mekanisk masse, dvs. Passepartout kan ikke tro sine egne øyne. Med en passepartout setter du motivet i fokus. Gir bildet avstand til glasset - beskytter det mot aldring.


Lammesadel leirgryte

Syrefri kartong - skånsomt mot bildet. Litt usikker på hva de er laget av? Virker som de er laget av papp med en læraktig overflate. Mulig de har vært brukt som en slags passepartout. Vi som jobber her vet jo godt hva som vil fungere med ulike typer.


Anette har lagt en sandfarget passepartout som en smal rand innen for en . Rammen kan brukes horisontalt eller vertikalt, etter hva som passer deg eller bildene dine. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


Lammesadel leirgryte

Kjøp passepartout til din ramme. Vi selger også rammer i vår nettbutikk, . Ta gjerne utgangspunkt i arkfargen på trykket når du velger passepartout. Hvit eller offwhite passepartout er klassiske valg som fremhever motivet. Alle våre passpartouts er syrefrie, aldersbestandige og er med på å bevare plakaten. Ordet stammer fra Frankrike hvor det betyr . For dem som ikke vet hva passepartout er, er det en utskåret papirbit med åpning i midten som ligger i en ramme.


Hva er en passpartout? Disse finnes i forskjellige farger for å matche . Velg mellom hvite og fargede passepartout. Glosbe, online ordbok, gratis. Vi har mange maskiner, se hva vi kan tilby.


Lammesadel leirgryte

Bildene blir vanligvis innrammet med passepartout og glass. Rimelige trykk er ofte innrammet dekorativt for å passe inn med dekoren i rommene de blir vist. Mellom rammen og bildet er et spesialfelt, vanligvis laget av farget papp.


Det er bare en passepartout. Det kan skape en interessant . Standard rammevalg er glatt matt svart . Vi vet hva som er riktig, slik at bildet blir bevart forskriftsmessig. I vår butikk har vi et stort utvalg rammeprøver slik at du enkelt kan se hva som.


Lammesadel leirgryte

Måltilpasset passepartout. Ikea har og 50x(max bildemål) rammer med passepartout som da har en. Eller hva med typiske butikker som Nille og andre butikker som er i samme kategori.


Det finnes en del butikker på nettet som selger passepartout og rammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg