torsdag 8. november 2018

Hekle oval matte

Hekle oval matte

Lær å hekle en oval i hvilken som helst størrelse. Når det virks med stoffgarn, vil dette heklemønsteret lage en ragteppe. Herlige farger og maaange fine matter her ja #128578; God held ! Hekle fm (fastmasker) i ringen. HEKLEOPPSKRIFTER : Finn fram garn og heklenål og lag ditt eget interiør. DROPS Brushed Alpaca Silk (m).


Hekle oval matte

Kurvene er heklet i det myke Hobbii Ribbon, og piffet opp med en smart lærreim. Riktig god fornøyelse! Matten er heklet i Hobbii Ribbon, som er et mykt båndgarn i 1 bomull. Finn akkurat de fargene som passer inn på ditt bad og design din egen matte. Eg er ferdig med golvmatte nr 2. Og med denne har eg vore dristig å prøvd meg på å hekle staver.


Og det var jo enkelt jo! Dagens oppskrift: Håndkle og baderomsmatte. Hekling til småfolk av Vibeke Fantoft Magnesen.


Hekle oval matte

Drømmer du om å lære å hekle ? Så vil jeg hjelpe deg på veien med denne nybegynnerguide. Finn videoer som illustrerer de mest brukte . Mangler: oval ‎ matte nunna2. I Nunna`s Verden nunna2. FINNER DU HEKLING , STRIKKING, MAT , FOTOGRAFERING OG LITT FRA. Og jeg som ikke har strikket oval duk før måtte jo teste dette ut FØR jeg lovet noe . Made by Chippzan: Virkad avlång ananasduk heklet løper i ananasmønster.


EPLEGRØTs lille hus: DIY - å hekle en matte med stoff. Oval Rag Rug - free crochet pattern by Jessica Fernandez. Dekorativ brikke heklet i hvitt bomullsgarn. Ravelry: Ribbon Basket - Oval pattern by Hobbii Design. Kroken gjør at du kan realisere de mest villeste ideene til mesteren!


Hekle oval matte

Og i denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du lærer å strikke en oval med hekle. Rett nok er det ikke ekte hekling … eller knyting for den saks skyl men det ligner litt,. A ecru farget, ett par: heklet etter mønster og tilpasset en. Denne popcorn heklesømmen spretter virkelig!


Popcornstinget (forkortet pop eller PC ) er en pent avrundet, kompakt oval som skiller seg ut fra stoffet. Et par heklede grytekluter, hvite, med gul kant. Tillaging av mat OU 252.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg