fredag 9. november 2018

Bachelor i pedagogikk samlingsbasert

Studiet er normert til tre år på heltid og seks år på deltid. PEDFLEX er et fleksibelt nett- og samlingsbasert bachelorstudium. Ta utdanning på nett!


Vil du arbeide med mennesker som trenger ekstra hjelp? Med bachelorgrad i spesialpedagogikk kan du bidra til å gi flere muligheten til å mestre.

Bachelor i Sosialpedagogikk , Bachelor og høgskolekandidat . Institutt for lærerutdanning og pedagogikk (ILP) har et rikt utvalg utdanninger innenfor. Praktisk-pedagogisk utdanning – samlingsbasert , deltid - opptakskrav. Ettfaglige søkere med bachelorgrad i kroppsøving må ha 1studiepoeng i fordypning. Pedagogikk , bachelor , år.


På pedagogikkstudiet utforskar vi alt frå korleis individa lærer til korleis globale trendar påverkar utviklinga av det . Barnehagelærerutdanning – bachelor , master og videreutdanning. Studiet består av pedagogikk , fagdidaktikk og praksis i skolen.

FPPU er samlingsbasert med obligatoriske undervisningssamlinger ved NTNU hvert semester. Vi tilbyr bachelor i pedagogikk som nettstudie. Spesialpedagogikk samlingsbasert. Emnekode, Emnenavn, Studiepoeng. Tilbudet er samlingsbasert , og er et deltidsstudium over fire år.


Hovedvekten av universitets- og . Estetiske studier og allmenn litteraturvitenskap ( bachelor ). Andrespråkspedagogikk 1-trinn. Kompetanse for kvalitet Vidareutdanning ( bachelornivå ). Norsk (nordisk) årsstudium, samlingsbasert. En del har vært i praksis i flere år, mens noen går direkte inn på master etter bachelor ,. Med spesialpedagogikk kan de selvsagt få jobb i PPT eller BUP,. Faget dekker innhold og.


Høyere utdanning Kan jeg ta bachelor i pedagogikk i Kristiansand og . Utdanningen er samlingsbasert , og det er mulig å ta utdanningen enten på . En bachelorgrad er normert til tre års studier, og 1studiepoeng. Vurderer du å studere pedagogikk ?

Disse kan du benytte deg av for å bygge en bachelorgrad. Universitetet i Agder . Idrett, friluftsliv og folkehelse. Faglærer i kroppsøving og idrettsfag. Dramapedagogikk og anvendt teater. Det kan tas som et frittstående studium, det kan inngå som første år av en bachelorgrad i pedagogikk eller som breddefag i andre årsstudium . Forebyggende psykisk helsearbeid rettet mot barn og unge ( samlingsbasert ). Nå kommer et opplegg for desentralisert og samlingsbasert utdanning til.


Også mulighet for 2-årig påbygging til Master, for eksempel i spesialpedagogikk og . Det pedagogiske opplegget er variert og en benytter forskjellige metoder:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg