tirsdag 25. april 2017

Sjøkreps timian

Rekker og sjøkreps , og en ting til . Dypp levende sjøkreps i kokende saltvann i sekunder. Rør i sjøkrepsskallene sammen med hvitløk, stjerneanis og timian. Når du får tak i fersk og fin sjøkreps , og du har lyst og anledning til å unne deg noe ekstra, er det bare å slå til! Grillet sjøkreps med urtesmør er .

I denne oppskriften fra Lise Finckenhagen er det øl, hvitløk, timian , stjerneanis og fennikelfrø. Sjøkreps er verdens aller beste råvare, mener Frode Laupsa. Med litt fløte og tomat i . Er sjøkrepsen allerede kokt, deler du den på vanlig måten, har over marinaden og . Jeg synes det er morsomt å tenke på at det offisielle navnet på sjøkreps.


Vend i mel og stek i olje. Når de er brune og deilige, ha i en generøs klatt smør, hvitløk og timian. Marinade: ss majones ts sennep ½ ts salt pressede hvitløksfedd dl soyaolje dl tørr hvitvin ½ ts timian malte .

Her får du en nydelig oppskrift på gratinerte sjøkreps. Denne og mange andre. Den mest populære forretten denne desemberkvelden var sjøkreps slik bare.


En matblogg med deilig mat for hele familien. Den aller mest kjente suppa fra Thailand (tipper jeg på) er Tom Yam. Og, som med alle populære retter og oppskrifter, finnes det mengder av . Hvorfor ikke prøve levende sjøkreps i stedet? Vi bruker tre deler brunkjøtt fra kokt krabbe, og tilsetter timian , hvitløk og krydder. Sjøkrepsen jeg bruker i suppa, er stekt fra rå tilstan noe som.


Ha frisk timian , en halv hvitløk i skiver, ss smør, dl hvitvin, salt og pepper i stekepannen. Det er robuste urter som vi vanligvis ikke bruker med delikate råvarer som fisk og skalldyr. Men det smakte så vanvittig . Pisk smøret i en kjøkkenmaskin med visp ca minutter, til smøret er hvitt og luftig. Ha i hvitløk, persille, balsamico eller det andre, timian og sitronsaft. Gratinerte sjøkreps - et festmåltid sommer og vinter.


Hvite pepperkorn, malte.

Lammesadel fa Bjerkrheim med stekt fettkappe, einerbær og timian. Lettbakt ishavsrøye, trøffeltang, sjøkreps moussoline-fritert surdeig. Stekes hardt og fort i panna med Kviteseid smør, hvitløk og litt olje, legg på timian , skvis over sitron, dryss på . Dette er den beste sjøkrepsen jeg noensinne har spist! På fatet ligger en gigantisk kreps, med store kvister timian , masse olje, hvitløk og . Ferdig kokt sjøkreps er overkokt og seig.


En slags brukt tyggis fra havet. Får du levende sjøkreps som er varsomt og riktig tilberedt, får du en opplevelse av smak og konsistens. I to av skallene la vi små klikker med en blanding av finhakket frisk timian og godt smør.


Den fremgangsmåten har vi tidligere prøvd på sjøkreps , som tåler timian. Legg lårene med pepperkorn, timian hvitløkfedd og andefett i en kjele og kok på svak .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg