mandag 24. april 2017

Lego byggesett

Et stort sett med uendelige muligheter. Bygg innen temaer som zoo, tivoli, havn m. Bruksanvisning medfølger. Lekehus i sedertre med trapp og rutsjebane. Behandlet mot mugg og sopp.


Lego byggesett

Med fire sidemoduler og tak. Har ikke eske, men bruksanvisning. Lego brannstasjon med ekstra tilbehør. Vipps er Ok betalingsmåte. Se også min politistasjon på Finn, og mange andre Lego.


Stor kasse (L) med Lego hovedsakelig City: politistasjon, brannstasjon , biler og fly litt annet - se bilder. Vi har nå Lego klær salg innen torget. Han drømmer om å jobbe for Lego i Danmark, men først skal Geir Smestad bygge ferdig brannstasjonen sin. Han bygget den helt uten bruksanvisning , så klart.


Lego byggesett

Det er det Lego -nerder gjør, sier han. Alt er stille på brannstasjonen , helt til alarmen går av! De tre brannmennene skynter seg avgårde, her er det ingen tid å miste!


Lego politistasjon og lego brannstasjon selges for mp 3pr stk. Brannstasjonen har en . Blir tatt fra hverandre før salg. Følger med bruksanvisning. Vet ikke om alle delene er der. Esken inneholder 1morsomme trylletriks med bruksanvisning og DVD.


Oppbevaring av Lego Hjem og utstyr. En egen boks til bruksanvisninger. Alarmen går og brannmennene er straks klare til action.


En brannmann spretter ut av sengen, røsker tak i en hjelm på veggen og skynder seg til . Du kan jo heller organisere bruksanvisningen. I kr,2Villa med garasje og sportsbil kr. To kasser duplo inkludert duplo elektrisk togbane med skinner.


Lego byggesett

Legoland brannstasjon med biler. Hvordan finne instruksjoner for Old LEGO Sets LEGO produkter har en lang og diverse historie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg