fredag 14. april 2017

Potetvafler tilbehør

Potetvafler tilbehør

Da er det naturlig å tenke at potetvafler også må være godt, om ikke bedre. Oppskriften finner du her på bloggen Mat på bordet. Potetvafler med spekemat er fantastisk godt sammen med spekemat. Litt rømme eller Creme Fraiche, krydderurter og spekemat er deilig tilbehør. Stek tykke og gylne potetvafler i et godt smurt vaffeljern.


Potetvafler tilbehør

Vi byr på potetvafler med stekt bacon, rucculasalat og en liten rømmeklatt. Lages av potetmos og serveres med ketchup og sennep. Jeg elsker god hjemmelaget potetmos men som oftest blir det litt igjen og da kan jeg lage potetvafler. Dette er opprinnelig en amerikansk tradisjon og spises . Disse kan nytes sammen med godt pålegg eller som tilbehør til forskjellige . Lag potetvafler med deilig topping av reinskav og trollkrem, får du nok energi til en. LES OGSÅ: Røstipoteter er perfekt tilbehør til festmat . Kanskje verdens beste måte å bruke opp gårsdagens potetrester på.


Uten egg – uten melk – uten sukker. Jeg var ikke på årets Øya-festival, . Vi har her laget potetvafler - med hjemmelaget guacamole på for æ gjøre det litt. Mellerud kommune i Sverige brukes også potetmos og agurkmiks som tilbehør.


Potetvafler tilbehør

I familien min koker vi alltid for mye poteter til julemiddagen, og de kalde restepotetene sammen med litt pinnekjøttsjy ble potetvafler til frokost. I går kveld mens kona var på trening slang jeg sammen en vaffelrøre med potet, dill og sennep. Da hun kom hjem tok vi med oss vafler og tilbehør til pappa. Mest vanlig var det å lage vaflene uten tilsetning av melk og egg, og ofte.


Server godt krydret laks, guacamole og tomatsalsa i den, slik som elevene ved Skaun ungdomsskole har gjort i . Lag deilige, spennende potet-risk vafler som tilbehør til en hovedrett, eller som en canapé med løyrom og rømme – røkelaks og rømme. Originaloppskriften foreslår bacon, ruccula og rødløk som tilbehør. Jeg forsøkte salat til første vaffel og . Da kan du lage nydelige røstipoteter i vaffeljernet. Verdt en prøvesmaking! For dager siden.


Potetvafler tilbehør

Wenche i dag og viser oss hvordan vi kan lage rakfisk med deilig tilbehør ! Stek små potetvafler i varmt vaffeljern til vaflene er gyllenbrune. Vafler til frokost, lunsj, middag og kvelds. Og hvorfor ikke prøve noe salt til som f. Lises potetvafler med topping.


Tilbehør : 2g stekt bacon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg