onsdag 12. april 2017

Skifte yrkesretning

Hei, jeg er snart år og ønsker gen. Kan jeg også begynne på voksenopplæring når jeg blir år selv om jeg har tildligere fullført treårig . Er det søknadsfrist for å søke voksenopplæring ? Generell studiekompetanse (GENS) er det du trenger for å komme inn på de fleste videre studier i Norge. Studiekompetanse kvalifiserer deg til å søke høgskole eller universitet.


Vi tilbyr tilrettelagt voksenopplæring. Ekspedisjon og sentralbord. Kurs for voksne som skal ta. De som har fullført videregående opplæring i et annet lan men som ikke får godkjent opplæringa som studiekompetanse eller yrkeskompetanse i Norge, har.


Eller trenger du generell studiekompetanse ? Voksenopplæring i Norge omfatter hovedsakelig disse områdene:. Kursene tilbys deltid over 2 . Det skal legges avgjørende vekt på din mulighet til å oppnå yrkes- eller studiekompetanse. Fullføringsrett: Er du voksen og tatt inn til videregående opplæring, . Spjelkavik videregående skole har et ressurssenter som arrangerer kurs for voksne i fag som gir generell studiekompetanse etter . Har du ikke slik dokumentasjon kan du ta kontakt med voksenopplæringen i . Fylkeskommunen har ansvar for videregående skoler, fagopplæring, voksenopplæring , veiledningstjenester, institusjonsundervisning og to folkehøgskoler i . Velkommen til Viken fylkeskommune.


Her finner du informasjon om våre tjenester , politikk og rådsområder. Hvis du har fullført grunnskole, men ikke fullført videregående opplæring, og har fylt år, kan du søke om å bli deltager i voksenopplæring. Påbygging til generell studiekompetanse 30-timerskurs. Gerhard Schønning tilbyr voksenopplæring innenfor studieretninger som fører til studiekompetanse og yrkesfag som gir fagbrev.


Du kan ta hele kurset eller enkeltfag. Nå har jeg - i en alder av 2år - bestemt meg for å ta videregående opplæring. Videregående skole: Fullfør drømmen om generell studiekompetanse.


Bygg grunnmuren for videre utdanning. Høyere utdanning: Ta høyere utdanning på nett . Du har gått et løp som gir generell studiekompetanse og brukt opp din ungdomsrettpå det. Det finnes flere måter å få vitnemål fra videregående skole. Hos Sonans kan du velge å ta videregående skole som privatist - enten på nett . Skal begynne til mandag,.


Regler om forberedende voksenopplæring for å oppnå studiekompetanse Utdannings-, forsknings- og kulturdepartementet i Island har . Noen som har erfaringer herfra? Det er begrenset plass og søkere med voksenrett blir prioritert. Med generell studiekompetanse kan du tas opp til grunnutdanning ved.


OPUS Drammen er et fylkeskommunalt voksenopplæringssenter for Drammen, Nedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg