mandag 24. april 2017

Låne elsykkel

Låne elsykkel

Usikker på om du skal bla opp et femsifret beløp på en egen? Da bør du teste en av disse mulighetene først. Vi låner ut ulike elsykler ferdig for vinterbruk med piggdekk på. I kalenderfunksjonen på siden kan du se når de ulike elsyklene er tilgjengelige for utlån.


Låne elsykkel

Hvor vil du låne sykkel? Klyve bibliotek - obs! Vi tilbyt nå utlån av el-sykler på biblioteket. Lån elsykkel med lasteplan. Maksvekt på lasteplanet er 1kilo.


Sykkelen har piggdekk på vinteren og den kan lånes i inntil dager. Det er års aldersgrense . Nå har du muligheten! Nedenfor kan du reservere elsykkel hos den forhandleren du ønsker. Du kan prøvekjøre elsykkelen gratis i én uke, mot et depositum på . Gjennom sommersesongen låner vi ut gratis elsykler til Tromsøs innbyggere!


Låne elsykkel

Alle våre sykler er nå utlånt. Både på time,døgn, weekend og ukebasis. Er elsykkel noe for deg? Nå kan du teste det ut. Tirsdag starter utlånet av elsykler.


Med lånekortet ditt kan du låne el-sykkel ved biblioteket. Aldersgrensa er år. Det koster ingenting å låne el-sykkel hos oss. Man må være over år. Du kan låne en elsykkel i opptil dager og teste ut hverdagslivet med.


Låne elsykkel

Har du vurdert å kjøpe elsykkel , men usikker på om det er verdt . FULL RULLE: Her er el-sykkeltypene Bergen kommune nå låner ut. På bildet er fra venstre. Foreløpig er det åpnet for å låne el-sykkel ut året.


Lurer du på hvordan det er å bruke en el-sykkel? Har du lyst til å prøve hvordan det kan fungere i din hverdag? Dessverre er det ikke lenger mulig å bestille ukesprøvekjøring av elsykkel via nettsiden vår lenger! Prosjektet Prøvekjøre drives av: Med støtte fra: Les om . Vi har i alt åtte elsykler til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg