torsdag 17. november 2016

Surkål per person

Porsjonsberegning av julemat kan være vanskelig. Her får du oversikten over hvor mye du skal beregne per person av ribbe, pinnekjøtt, tilbehør, julefisk og . Ribba serveres med stekesjy eller saus, surkål eller rødkål, svisker, . Hjemmelaget surkål er tradisjonelt og godt tilbehør til blant annet juleribbe, skinkestek, svineknoker, koteletter og medisterkaker. Det er ikke alltid så lett å vite hvor mye mat man skal kjøpe inn.


Julematen intet unntak - da ønsker en ikke at det skal bli for lite mat.

Fettet siles først av sjyen, før hun koker opp kraften med saften fra en appelsin. Pass på så den ikke svir seg! Ikke glem gode poteter til julematen. Min favoritt er en melen smakfull Keers Pink ! Den beste ribben er . Jeg blander meg ikke borti ribbestekinga, jeg bare passer på at alt det andre blir klart i tide Kotelettdelene er i hvert fall det som det går mest av, . Ribbe, medisterkaker og surkål. Beregn 5g ribbe per person.


Surkål eller rødkål hører også med.

Når man skal lage mat til flere, må man vite hvor mye som skal beregnes per person. Det er fort gjort å lage for mye mat om de ulike råvarene . Har du dårlig ti kjøper du ferdig rødkål eller surkål. Men prøv gjerne å lage. Ingredienser for personer. Sjekk at beina er saget . Næringsinnhold per porsjon . Skal du bruke ferdigprodusert kål ville jeg beregnet 3-pers per pose . Hvor mange gram ribbe bør du beregne pr person ? Voksen – 3gram ribbe pr.


Tradisjonell ribbe smaker nydelig med rødkål og surkål. Minstebestilling er personer. DESSERTER: Riskrem med rødsaus (1). Sammen med Marie Larsson og Per -Erik Lindblad fra den tradisjonsrike restauranten Håndverkerstuene i Oslo har vi smakt oss gjennom noe . Gni inn ribba med salt og pepper og sett kaldt.


Grillet ribbe, hjemmelaget medisterkaker og pølser, saus, sjy, surkål , rødkål, smørdampede erter. Det aller vanligste å servere til ribbe er kokte poteter, surkål ,. Minimum personer , alle sauser er glutenfri, gang serververing.

Skinkestek kr 20- pr person.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg