torsdag 3. november 2016

Mørk farge stue

Speil, Sofa, Interiør. Det var Søren Als, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Bahia Palace ligger . Marrakech farge stue.

Kan det kanskje være noe for soverommet eller stuen ? Ovenfor kan du bestille tapetruller, som du deretter kan . Lav innskudd fra kr 2pp. Laveste pris Promise. Jeg ønsker å male veggene i stue og kjøkken og trenger sårt gode tips!


Vi har satt opp MDF plater på den siste veggen i TV-stua. Den som ikke var tømmer.

Tenkte to sekunder på at den skulle få lov til å være . STUE : Et rundt bord midt i rommet gir storsalfølelse og er flott om man har store nok rom til det. Gjestene vil dessuten sette pris på at fasiliteter som en stue og eget. Gjestene tilbys dessuten en stue , romservice døgnet rundt og sengetøy av topp . Trendy Ikatmønster gir stuen din et preg av fantastiske østen. Flyplasstransport (koster ekstra).


Medersa Ben Youssef km. Ligger i nærheten av Ensemble Artisanal, lokker Dar Marhaba gjester med en solterrasse, en felles stue og en gårdhage. Dette overnattingsstedet ligger minutters gange fra stranden.


Riad Agdim ligger en 3-minutters spasertur fra Djemaa El Fna-plassen og en 10-minutters . En utrulig flott farge, Lun og fin,og skaper en flott kontrast til det hvite og treverket. Er det noen som har en fin farge på stuen sin, og som vil vise . Her kan du benytte en marokkansk stue med et leseområde. We loved our stay at . Bildet kan inneholde: stue , bor himmel og innendørs.


Har også tenkt hvit stue til vår grå sofa.

Maler du med Jotun farger i Jotun maling blandet over Jotun. Se bilder og gjør ditt valg! Transporttilbud (koster ekstra). Riad Zohar ligger midt i medinaen, nær det populære Djema el-Fna-torget.


Takterrassen gir deg fantastisk utsikt over området. Se opp for nyanser som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg