onsdag 16. november 2016

Cozyfix trekk

Cozyfix trekk

Dette bidrar til optimal støtte og avlasting for mor under ammingen, . Den kommer i et praktisk trekk slik at den ikke blir møkkete når du er ute å . Cozyfix er smalere enn andre ammeputer med tanke på at barnet. Jeg har fått låne denne ammeputen av en venn og er veldig fornøyd. Den er i god stand selv om den er brukt av to barn før jeg fikk overta den.


Trekket kan taes av og vaskes. Er nyvasket med allergivennlig vaskemiddel nå før salg. Tynt trekk til å ha utenpå følger med. Les tester og omtaler før du kjøper. Denne ammeputen har et belte du kan feste rundt livet, noe som gjør at den holder seg på plass og . Fikk låne en Cozyfix på sykehuset og den var helt fantastisk, fikk til ammingen og å. Cozyfix ammepute, ammeputen de fleste har hørt noe om.


Kjøpte brukt for 5kr og vasket trekket og innlegget. En fantastisk pute både under graviditet og i barsel. Ammeputen er kjøpt ny i sommer, lite brukt så er like god som ny ;) kommer med svart trekk. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Funksjoner: Er trekket avtakbart, er materialet økologisk, er ammeputen lett å. Midlertidig utsolgt . Ingen flekker eller skader.


Cozyfix trekk

Kommer til å bruke samme denne gangen, har bare kjøpt nytt trekk til. Denne gangen har jeg kjøpt cozyfix ammepute da jeg har lest veldig . Cozy Fix kan man ta av trekket på og vaske da :) . Putens trekk er sertifisert OEKO-TEX, silikonringene som er. Vil heller anbefale cozyfix , den er helt gull og har virkelig vært en redning for . Viktig å passe på at puppene er varme og fri for trekk for å forebygge. Click here to find similar products. Ekstra trekk til Doomoo . Dermed vert trekket kortare og fyllet fastare.


Den CozyFix -saken ser jo også både fin og praktisk ut, noko tilsvarande patent som mi. Seng(sprinkelseng eller vugge) Madrass(med avtagbart trekk ). Cozyfix ammepute er mindre enn andre. Den kan også brukes som en slags seng for babyen, og etter hvert kan den brukes som støtte når hun skal trene på å sitte. Doomoo trekk til ammepute, velg mellom medium og stor.


Cozyfix trekk

Vi i Cozyfix AS har designet en ammepute for å tilstrebe en koselig ammestun uten de altfor store problemer med tilrettelegging av babyen. Handler i korte trekk om hvor viktig det er med nærhet og at man ser behovet til baby. Kan også anbefale ammeputen cozy fix , helt fantastisk! Vi har den populære ammeputen Cozyfix på lager Cozyfix gir optimal støtte til mors armer så hun.


Vi har også løse trekk til medium og store Ammeputer. Ammeputen har et trekk i herlig mikropolyester, og er fylt med polyester, som gir god. Kjøpte en Cozyfix pute brukt etter at mange anbefalte den, betalte vel 5kroner, litt under halv pris. Fordel at trekket kan tas av og vaskes på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg