torsdag 10. november 2016

Lefse med kjøtt

Tortillapizza med skinke , mozzarella og pesto. Fordel pesto, skinke og mozzarellaost utover lefsene og stek i ca. Kjempegod norsk tradisjonsmat!


Oppskriften inneholder 155 . Smør lefsene med et godt lag med smør.

Legg skinken oppå osten. Rull stramt sammen til en rull og. Trenger du noe godt som er laget på minutter? Da er denne enkle retten en god løsning.


Ekstra godt blir det dersom du har hjemmelagde lefser på lur. Varm tortilla lefsene som angitt . Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas, koldtbord eller som snacks. I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi .

Du fyller bare lefser eller lomper med det du liker, ruller dem sammen. Du kan bruke spekeskinke , fenalår eller biter av en krydret spekepølse. Smør rømme utover store potetlefser. Rull lefsene sammen, og skjær de i to. Enkelt og god mat som barn kan lage.


Dette trenger du en lefse med spekeskinke. Vask og stryk: Wraps oppskrift spekeskinke. Lefser med spekeskinke. Det klassiske skinke - og . Spekeskinke med kremost og lefse. Som foreksempel på kvelden når du . Noen ganger er det definitivt sånn at det enkle er det aller, aller beste.


Tips: Det går fint an å bytte ut laksen med spekeskinke , eller med kokt skinke og ost. Fylte lefser med laks, snøfrisk og fersk dill er en utmerket forrett, og lefse med fårepølse, rødløk, purre, rømme og pepper passer ypperlig som tapas. Fremgangsmåte: Skyll ruccolaen godt og kutt paprikaen i terninger.


Skal ha tapas og har funnet en oppskrift på sidepå lefse med spekeskinke og kesam, men noe er feil med den, så derfor lurer jeg på om noen . Fest hver bit med en tannstikker slik at de holder fasongen.

Du kan fylle den med røkelaks eller skinke , alt etter hva du liker best. Jeg rekker ikke lage så . Lag litt av begge deler:) Du kan også lage disse kvelden før og sette i . Bare fire dager igjen til vi kan sette oss i en fullstappa bil og styre beint mot fjelli. Tapas er småretter, og norske råvarer egner seg minst like godt som spanske!


Røkelaks, rogn, spekeskinke , ost, jordbær, rømme, lefse er perfekt til tapas. Manchego og spekeskinkecanapé. I går ble det ingen middag grunnet dugnad i feltet. Her er det bare å variere som . Saltsmaken i norsk spekeskinke passer perfekt sammen med sødmen i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg