onsdag 23. november 2016

Elg karbonadedeig pris

Indrefilet, 50- pr. Biffkjøtt til elg , 23- pr. Karbonadedeig , 18- pr. Vi tar forbehold om mulige prisendringer. Spørsmålet mitt er: hva er en fornuftig pris å ta for ferdig kvernet kjø.

Hjort karbonadedeig , kr. Reinsdyr ytrefilet, kr. Alle priser er oppgitt pr. Vi har fått inn masse fin elg fra trønderske skoger og har rikelig tilgang på.


Dog er der mye fint kjøtt på markedet nå, til en vel stiv pris. Elgkjøtt fra elg skutt i Østerdalen, selges ferdig foredlet og. Kjøttet er ferdig utbeinet og består av biffer (ytrefilet, flatbiff og entrecotê), steker (surret), grytekjøtt og karbonadedeig.


Dette gir en snittpris pr.

Inneholder steiker, grytekjøtt, biff og karbonadedeig. Denne helgen gjennomfører vi ELG -weekend. Prisen på denne posen er kun kr (ord. pris 590). Elghakk er en super hverdagsmiddag. Grovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten.


Pris : 7Bestillingsutvalget. Elg karbonadedeig (hakk) ca. Prisliter for kjøttprodukter på Øre Vilt. Om du synes den høres spennende ut, men ikke har elgkjøtt , så går det helt fint å bare bruke vanlig kjøttdeig eller karbonadedeig.


Elgburger med kantareller og sprøstekt bacon. For å kunne lagre oppskrifter må du logge inn. Flere aktører har store lagre med elgkjøtt liggende fra i fjor. Stig Rønningen, som har enkeltpersonsforetaket Østerdal Viltforedling, mener prisen på kjøttet er problemet for viltkjøttindustrien. Kalkulert pris på dette skjema vil derfor kun være veiledende i forhold til pris på faktisk leverte varer.


En oppskrift på den verdensberømte gryteretten med spicy karbonadedeig og bønner. Et godt alternativ til fredagstacoen.

Matvarene du kan få til halv pris. Pakning: Prisenhet : GTIN: EPD-nr: krt kg. Prøver fra vilt ( elg , hjort og rådyr) blir undersøkt for tungmetaller. Jeg har faktisk aldri fått harde klumper i karbonadedeig. Er det noen som kan anbefale meg en god kjøttdeig eller alternativer til lignende pris ? Holder meg til vanlig kjøttdeig, karbonadedeig eller elgkjøttdeig , jeg :).


Bland karbonadedeig og svinekjøttdeig med hakket løk, potetmel og krydre. Da setter jeg veldig stor pris på om du benytter en av knappene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg