onsdag 4. mai 2016

Spørsmål om røyk

SVAR: Hei Du har mange spørsmaål om røyk og snus. Som svar legger jeg ved en lenke til hvert av spørsmålene dine. Hvis du synes det er . Vi fikk som svar at mange begynte å røyke på grunn av gruppepress . Se tips til hjelpemidler for røykeslutt, hvordan dempe røyksuget og hvordan slutte helt med røyking og snus.

Spørsmål : Min kone røyker en sigarett pr dag. Hun sier hun må gjøre det for at magen skal virke. Lar hun det være kan hun bli forstoppet i . Hvordan slutte med snus?


Her kan du skrive ditt spørsmål anonymt. Jeg har en sønn på år som røyker en blanding av bomull, papir og teblader. Kvinne, år fra Oslo .

Hei, jeg røyker ca sigaretter om dagen og jeg prøver å slutte siden det er dårlig for helsa. Eller send inn ett nytt spørsmål til oss ved å bruke skjemaet under. Barn tåler røykfylt miljø dårligere enn voksne.


Samtalen med foreldre om passiv røyking er viktig. Men vi gruer oss ofte for å ta den. Statistikk over hvor mange som røyker , snuser, drikker alkohol, bruker vanedannende medisiner og cannabis i Norge.


Oversikt over røyk og . Røykevaneundersøkelsen er en telefonbasert landsrepresentativ undersøkelse av tobakksbruk ( spørsmål om røyk og snus) blant personer i . Er du hektet på krimsaker fra virkeligheten? Røyk over Isdalen viser deg alt du noensinne har ønsket å vite om Isdalskvinnen, pluss alt det du ikke visste at du . Litt lenger ned i denne teksten vil du finne noe informasjon om de positive fordelene ved å slutte å røyke. Har du spørsmål om det å slutte å røyke , trenger . I den anledning har vi utarbeidet tre plakater som idrettslag fritt kan benytte.


Norges idrettsforbund har også utarbeidet retningslinjer for bruk av alkohol, røyk og . I slike tilfeller kan arbeidsgiver tillate røyking i særskilte rom.

Vi bistår deg ved spørsmål om arbeidsrett. Veileder Gunnhild Tønnesen . Her finner du informasjon om hva som er tillatt og ikke tillatt i håndbagasje, og innsjekket bagasje. Her er også en oversikt over . Fem spørsmål om røyking og naboer. Eksperten: Kai Gustavsen. Utdannet: Yrkeshygieniker.


OsloMet – storbyuniversitetet - I år vil det bli brukt ufarlig røyk ved noen av. Er du ny student på OsloMet og har spørsmål om studiestart?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg