torsdag 19. mai 2016

Disney julekuler med navn

Disney julekuler med navn

Se vårt store utvalg av produkter her! Endelig kan du lage fotokalender i butikk! Pynt juletreet med flotte julekuler med ditt eget bilde på! JULEKULER AV GARN: Lettere å lage enn det ser ut som!


Vil du lage dine helt egne julekuler som garantert ingen andre har, kan du male og . Du har sikkert sett bilder av det allerede på Pinterest- eller InstagraEn. Morsomt sett som inneholde det du trenger for å lage nisse eller reinsdyr julekuler. Lage et julebilder av paljetter. Lag julekuler pompom. Dekorer med glitter, fyll med bilde av dine kjære eller lag din unike julepynt slik du ønsker Se.


Vi har laget et par varianter, og den blå som du ser på bildene er . En meget populær plastkule med dobbelsidig foto på innsiden. Ypperlig til juletreet eller som pynt i vinduet. Størrelse: 5cm i diameter. Julekuler med egne bilder.


Disney julekuler med navn

Slik lager du personlige og lekre julekuler. Video: Camilla Langaas. Johanne Christins julekrans er laget av rørisolasjon fra Biltema og julekuler og . Tenkte å lage julekule med bilder på. Kan jeg bruke vanlig fotopapir og decopagelakk, eller må jeg ha tynnere papir?


DIY- julekule (alternativ 1). For å lage denne julepynten trenger du farget papir, tynn trå stiftemaskin, lim. Ballen som du ser på bildet over, var . Bilde av Glass hjerte med oppheng 1. Liker du å lage hjemmelaget julepynt er disse dekorative stjernene fine med at de . Kløvheim skule i Lindås til å fortelle hvordan de enkelt lager sine julekuler.


Disney julekuler med navn

Trenger du pynt til juletreet? Det er både enkelt og morsomt å lage , og gir et personlig preg. Barna kan tegne eller lime inn bilder. Vår adventskalender med sjokolade med personlig bilde , vil sørge for julestemning. Spre god julestemning hver dag med søte julekuler av melkesjokolade.


Det er superenkelt å lage en flott sjokoladejulekalender hos Elkjøp Fotoservice. Tiden er inne for kreative prosjekter – her er seks ting du kan lage til jul med. DYI- julekuler som er enkle å skrive ut, klippe ut og sette sammen. Bilder til bruk i skole og utdanning. Nydelig julekule i en blank brun farge!


Kombiner ulike julekuler i forskjellige farger og mønstre for å lage et personlig og unik juletre. Den julegaven var helt spesiell, en gave jeg aldri glemmer. Et syltetøyglass opp ne fylt med vann og glitter blir en superkoselig snøkule til jul.


Jeg tenkte at en slik . I lokket kan du lime fast en figur som står midt i . Super fine og personlige julekuler , knall fint tips. Lyskrukken du ser på bildet er enkel å lage og gir en lun stemning til hjemmet. Har du lyst til å lage stjerner, hjerter eller julekuler ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg