mandag 30. mai 2016

Familiespill spørsmål

Brettspillguiden tester brettspillet Spørsmål. Ved kjøp av spørsmål , gjøres dette i din tur etter at du har fått hintet etter terningkastet. Spørsmål og svar - her finner du spørre- og kunnskapsspill for enhver smak.


Vår lavpris: kr 29-. Originalitet : Oppfølger til voksenutgaven med spørsmål til hele familien.

Her kan voksne og barn spille mot hverandre. Beste kunnskapsspillet . Lei av å spille Ludo og Yatzy på hytta? Vi gir deg de beste nye spillene for både barn og voksne.


Her gjelder det å slippe fantasien og spørrelysten løs! Sverige og Årets familiespill i Danmark. Dette spillet går ut på å svare på spørsmål i forskjellige kategorier, og i. Takenoko ble nylig kåret til årets familiespill , og beskrives som et morsomt .

Sjekk utvalget hos ARK. Alle får sjansen til å svare å spørsmålene , og det finnes alternativer å velge blant for hvert spørsmål. Du får poeng hver gang du svarer riktig.


Du velger selv hvordan du vil svare på en rekke av livets små og store spørsmål. Trekk et spørsmål og velg ditt svar fra de tre alternativene. Deres familiespill var laget for voksne, men med enkle nok regler til at. De andre skal prøve . På spørsmål om hvorfor noen spill inngår i jule- og påsketradisjonen, . En del brettspill er i kategorien kunnskaps-brettspill, der målet er å svare riktig på vanskelige spørsmål om alle mulige tema, eller at man skal kunne lære noe av . Joda, her har forlaget greid å få inn en del ferske spørsmål som treffer. Minus: For vanskelige spørsmål for de yngste.


Er det ikke unødvendig at brettspill og puslespill ofte ligger og samler støv? Det er smartere å leie enn å kjøpe. Klisterhjerne er et fantastisk spill for hele familien. Passer alle aldersgrupper.


Spillet går ut på å kaste terning, flytte til et felt og svare på et spørsmål i forhold til.

Elkjøp har brettspill og kortspill for både barn og voksne. Hos Elkjøp kan du kjøpe alt fra gamle klassikere til de nyeste spillfavorittene. Dette er ett av spørsmålene i det nye spillet fra Nordmennenes egen.


FuelBox PAR er meningsfull underholdning på boks for alle par. Boksen inneholder 1åpne spørsmål som vil gi dere mulighet til å snakke sammen om viktige, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg